BlogilistaTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan able käännös englanti-suomi

 • taitava
  Hän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. He is clearly an exceptionally talented, able and intelligent central banker.
 • kykenevä
  Onko Palestiina halukas ja kykenevä käymään uusia neuvotteluja? Is the Palestinian side willing and able to bring about further talks? Siksi Hamasin on nyt osoitettava, että se on halukas ja kykenevä liittymään sellaiseen hallitukseen. It is therefore now up to Hamas to show that it is willing and able to join such a government. Meidän näkemyksemme on, että meidän on tarjottava Euroopan kansalaisille entistä suurempi turvallisuuden tunne, ja Euroopan unioni on valmis ja kykenevä tekemään niin. In our view, we need to give European citizens greater security, and the European Union is ready and able to do so.
 • pätevä
  Hän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. He is clearly an exceptionally talented, able and intelligent central banker. En usko, että kukaan kollegoistani täällä voisi osoittaa, että olisin siksi vähemmän pätevä. I do not believe that any of the MEPs will be able to prove that I am any less competent as a result. Hän on valmistellut sitä varsin kauan ja on osoittanut olevansa erittäin pätevä esittelijä. She has been at it for some considerable time and she has certainly shown herself to be a very able rapporteur.
 • (laillisesti) pätevä
 • erinomainen
  Erinomainen pöytä, upeat tuolit ja miellyttävä ilmapiiri, kuten aina. An exquisite table, magnificent chairs, a congenial atmosphere, as always. Siksi tämä on erinomainen asiakirja, jolle me Vihreät voimme antaa tänään tukemme. This is therefore an excellent document that we Greens are able to support today. Se on erinomainen saavutus, mutta pystymmekö tästä lähtien lunastamaan lupaukset 500 miljoonalle ihmiselle? An excellent result, but will we now be able to deliver the goods for some 500 million people?
 • kyvykäs
  Hän on mukava ja kyvykäs kollega, mutta väärässä useimmiten, ja tässä asiassa hän on täysin väärässä. He is a pleasant and able colleague, but he is wrong about most things, and he is totally wrong in this case. Komissio on ollut parlamentin yhteistyöhaluinen, kyvykäs ja maltillinen kumppani tässä ohjelmassa - ja syystäkin. But the Commission has been a willing, able and patient partner of Parliament over this programme - and quite rightly so. Komissio voi jälleen kerran vakuuttua siitä, että parlamentti on valmis, halukas ja kyvykäs auttamaan tästä vaikeasta tilanteesta selviytymiseksi. Once again, the Commission can be assured that Parliament is ready, willing and able to help overcome the difficult situation we find ourselves in.
 • oivallinen
  Neuvostollehan tämä on oivallinen tilaisuus saada takaisin ja sijoittaa 3,2 miljardia euroa. The Council has the enviable task of being able to claw back and budget EUR 3.2 billion.
 • pystyvä
 • terve
  Missä kulkee terveiden ja vammaisten välinen raja? Where are the boundaries between the able-bodied and the disabled? Terve makrotaloudellinen tilanne on siis välttämätön kasvun ja vastaavasti myös työllisyyden lisäämiseksi. Therefore, we must have sound macroeconomic policies to be able to increase growth and, consequently, to increase employment. Lähetämme viestin, jonka mukaan yhteiskunnan talous voi olla terve vain silloin, kun sen jäsenet kykenevät vaikuttamaan täysimääräisesti sen kehitykseen. We are sending the message that a society can only have a healthy economy when its members are able to contribute fully to its development.

Sanan able määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja