TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitJääkiekon MMTietovisat

Sanan able käännös englanti-suomi

 • kykeneväOnko Palestiina halukas ja kykenevä käymään uusia neuvotteluja? Is the Palestinian side willing and able to bring about further talks? Siksi Hamasin on nyt osoitettava, että se on halukas ja kykenevä liittymään sellaiseen hallitukseen. It is therefore now up to Hamas to show that it is willing and able to join such a government. Meidän näkemyksemme on, että meidän on tarjottava Euroopan kansalaisille entistä suurempi turvallisuuden tunne, ja Euroopan unioni on valmis ja kykenevä tekemään niin. In our view, we need to give European citizens greater security, and the European Union is ready and able to do so.
 • pystyvä
 • taitavaHän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. He is clearly an exceptionally talented, able and intelligent central banker.
 • hyväOn aina hyvä, että tällainen keskustelu voidaan käynnistää. It is always good to be able to start such a debate. Tämä on se hyvä uutinen, joka minulla on kerrottavana neuvoston puheenjohtajamaalle. That is the good news I am able to give the presidency. Hyvä jäsen Tajani, saatte puheenvuoron, kun sen aika tulee. You will be able to speak when the time comes, Mr Tajani.
 • päteväHän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. He is clearly an exceptionally talented, able and intelligent central banker. En usko, että kukaan kollegoistani täällä voisi osoittaa, että olisin siksi vähemmän pätevä. I do not believe that any of the MEPs will be able to prove that I am any less competent as a result. Hän on valmistellut sitä varsin kauan ja on osoittanut olevansa erittäin pätevä esittelijä. She has been at it for some considerable time and she has certainly shown herself to be a very able rapporteur.
 • vapaaJos parlamentti ei olisi vapaa, ette olisi edes voinut pitää äskeistä puhetta. If the Parliament was not free, you would not even have been able to make that speech. Jos tarkistukset 3 ja 12 hyväksytään, Vihreät/Euroopan vapaa allianssi -ryhmä voi antaa tukensa mietinnölle. If Amendments 3 and 12 are adopted, the Verts/ALE Group will be able to support the report. Vapaa liikkuvuus on kuitenkin ihmisille perusedellytys toiste tapaamiseen kansallisten rajojen yli. However, free movement is a prerequisite for people to be able to meet across national boundaries.

Sanan able määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja