ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan absent käännös englanti-suomi

  • poissaolevaHän on puheenjohtajana poissaoleva, eikä hänellä ole mitään tarjottavaa. Mr Blair’s Presidency is an absent one, a Presidency that makes no proposals. Poissaoleva on aina väärässä eikä hänellä mitään sanottavaa siihen, kuinka hän toivoisi tapahtumien etenevän. He who is absent is always in the wrong, and has no say in how he would like events to unfold. Onko kaikki hyvin? Olet ollut vähän poissaoleva tänään.
  • puuttuva
  • ilmanHän voi siis olla poissa maasta yli kaksi vuotta ilman, että tuo asema viedään häneltä pois. The holder can therefore be absent for a period of more than two years without having his long-term resident status withdrawn. Lapsille riittää, mutta äiti jää usein ilman.Ymmärrän ilmankin, että tilanne on vakava.
  • olematonOle hyvä äläkä valita olemattomista sairauksistasi.Mahdollisuudet ovat olemattomat.
  • olla poissaHän voi siis olla poissa maasta yli kaksi vuotta ilman, että tuo asema viedään häneltä pois. The holder can therefore be absent for a period of more than two years without having his long-term resident status withdrawn.
  • poissaTämäkin riippuu taas poissa olevasta puheenjohtajamaasta. Again this depends on the absent presidency. Te olette täällä tänään, ja Tony Blair on jälleen poissa. You are here today, and Tony Blair is again absent. Katson ympärilleni istuntosalissa ja huomaan, että monet jäsenet ovat poissa. I look around the Chamber and see that many Members are absent.

Sanan absent määritelmät

Esimerkit

  • The part was rudimental or absent
  • Absent taxes modern governments cannot function
  • Most of the men are retired, jobless, or have otherwise temporarily absented themselves from the workplace

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja