TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptit

Sanan accede käännös englanti-suomi

  • lähestyä
  • liittyäTiedämme kuitenkin hyvin, että vain valtiot voivat liittyä Euroopan unioniin. But we are well aware that only states can accede to the European Union. Kaikkien niiden maiden, jotka haluavat liittyä Euroopan unioniin, on mukauduttava. It is every country that wishes to accede to the European Union that must adapt. Vain kokonainen Bosnia ja Hertsegovinan valtio voi liittyä Euroopan unioniin. Only the entire state of Bosnia and Herzegovina can accede to the European Union.
  • myöntyä
  • saapuaJuna saapuu Jyväskylään kello 12.39.
  • suostuaJos Turkki lopulta päättää suostua vaatimuksiin, se tapahtuu todennäköisesti kolmenkymmenen vuoden neuvottelujen ja useiden katkosten jälkeen. If Turkey is eventually to accede, it will probably take thirty years of negotiations interspersed with many interruptions. En voinut tehdä muuta kuin suostua hänen pyyntöönsä ja halusin tästä syystä varmistaa, että tiedätte mitä mieltä olen Irlannin tapahtumista ja meidän tulevista haasteistamme. I could not but accede to her request, and I wanted to ensure that you were aware of my personal views on the events in Ireland and on the challenges that face us. Mielestäni tämä on tällä hetkellä riittävä osoitus jäsenten poliittisten kantojen yhtenevyydestä, enkä siksi voi suostua jäsen Schulzin pyyntöön. I believe that this is, for the moment, sufficient indication of political affinity between its members and I cannot therefore accede to your request, Mr Schulz.
  • taipua

Sanan accede määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja