TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan accident käännös englanti-suomi

  • sattumaOli kysymyksessä sitten sattuma tai ei, tätä ei voida missään nimessä hyväksyä. But even if it is by accident, it is still unacceptable. Ei ole sattuma, että me vietimme viisi vuotta yhdessä. It was not by accident that we spent five years together. Ei ole mikään sattuma, että Tšekin tasavalta on tämän tilaston kärjessä. It is no accident that the Czech Republic leads the field in this statistic.
  • vahinkoToisin kuin komission jäsen en usko tämän olleen vahinko tai huonoa onnea. In contrast to the Commissioner, I do not believe that it was an accident or mere chance. Mutta kun vahinko on haihtunut mielistä, ei ryhdytä ponnekkaisiin ja viisaisiin toimiin vastaisten vahinkojen välttämiseksi. When, however, the accident has faded in people's memories no wise or urgent measures are taken to avoid accidents in the future. Jos varotoimista huolimatta kuitenkin tapahtuu onnettomuus, on tärkeää, että vahinko korvataan asianmukaisesti ja nopeasti. If, despite the precautions taken, an accident should nevertheless occur, it is important to provide swift and adequate compensation for the damage.
  • onnettomuusOn tapahtunut onnettomuus toisensa jälkeen. We have seen accident after accident. Jokainen onnettomuus on liikaa. Every accident is one too many. Siinä nostetaan uudelleen esiin onnettomuus, joka tapahtui 10 vuotta sitten. It reignites an accident that took place 10 years ago.
  • ilmenemismuoto
  • tapaturmaHän kuuluu tällöin sairaus-, tapaturma- ja eläkevakuutuksen piiriin. They are then covered by sickness, accident and pensions insurance. Thierry Falisen ja Vincent Reynaud'n tapaus ei siis ole oikeudellinen tapaturma. The case of Thierry Falise and Vincent Reynaud is not, therefore, a judicial accident. Kannatan kuitenkin hyvin paljon sitä - ja haluaisin korostaa tätä jälleen kerran - että myös nämä ryhmät saavat tapaturma- ja sairausvakuutuksen. However, I am very much in favour - and I would like to emphasise this once again - of these groups also being insured against accidents and sickness.
  • ilmiasu

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja