VaihtoautotReseptitNauris.fiBlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan accuracy käännös englanti-suomi

 • tarkkuus
  Odotettavissa on, että lähitulevaisuudessa 45 senttimetrin tarkkuus on mahdollinen. It is expected that accuracy to 45 centimetres will be possible in the near future. Nyt hyväksyttävällä tekstillä raportoinnin laatu ja tarkkuus paranee merkittävästi. With the text now to be adopted the quality and accuracy of reporting will improve significantly. Sitä voi verrata GPS:ään. Jos katsomme kriteerejä, niin siinä on sama korkeus, sama horisontaalinen tarkkuus ja niin edelleen. It is similar to GPS with matching criteria: same height, same accuracy in terms of horizontality, etc.
 • (jnk) paikkaansapitävyys
 • täsmällisyys
  Ensinnäkin testien laatu ja varsinaisen arviointiprosessin täsmällisyys. Firstly, the quality of these tests and the accuracy of the actual assessment process. Arvoisa puhemies, tämän suullisen tarkistuksen tarkoituksena on yksinomaan varmistaa Marokkoa koskevan osion yhdenmukaisuus ja täsmällisyys.Mr President, this oral amendment is merely to ensure that there is consistency and accuracy in the section on Morocco. Komissiota pitäisi myös kehottaa käyttämään säädösehdotuksissa helppotajuista ja avointa kieltä sekä varmistamaan samalla terminologian oikeusvarmuus ja täsmällisyys. The Commission should also be urged to introduce easily comprehensible and transparent language into the legislative proposals submitted, whilst retaining legal certainty and accuracy of terminology.
 • virheettömyys
  Laskujen virheettömyys liittyy läheisesti mittareiden lukemisen tiheyteen. Billing accuracy is closely related to metering frequency. Jatkossa jäsenvaltioiden on varmistettava toimitettujen tilastotietojen virheettömyys, jotta tulokset olisivat laadukkaita. Going forward, Member States will have to ensure the accuracy of statistical data transmitted in order to achieve quality results. Tutkimus tällä alalla on edistynyt siinä, että kokeiden kustannukset ovat alentuneet ja että syöpäseulonnan virheettömyys on biomarkkereiden käytön ansiosta parantunut. Research in this field has made progress in terms of reducing the costs for tests and of increasing the accuracy of cancer screening through the use of biomarkers.

Sanan accuracy määritelmät

Esimerkit

 • The value of testimony depends on its accuracy
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja