TietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan accusation käännös englanti-suomi

  • syyte
    Viimeksi mainittu syyte ei kuulostanut kovinkaan uskottavalta Shirazin ortodoksijuutalaisen yhteisön korvissa. The latest accusation was scarcely credible to the orthodox Jewish community in Shiraz. Arvoisa puhemies, meidän on ensiksikin sanottava, että muodollinen syyte on olemassa. The first thing which must be said here, Mr President, is that there is a formal accusation. Moinen syyte oli hänen aikanaan hyväksyttävä keino tuomita sellainen henkilö, jonka kanssa oltiin epäsovussa. Such an accusation was at that time an effective way of condemning someone with whom you were at odds.
  • syytös
    Tämänkaltainen syytös on mieletön. This type of accusation is absurd. Se on kuitenkin samalla erittäin epäoikeudenmukainen syytös. Yet the accusation is extremely unfair. Se on syytös vakavasta rikoksesta. It is an accusation of a serious criminal offence.
  • syyttäminen
    Puolan hallituksen syyttäminen protektionismista on näin ollen täysin perusteetonta tässä tapauksessa. Accusations of protectionism levelled at the Polish Government are therefore completely unfounded in this case. Yksilöiden ja heidän perheidensä syyttäminen ilman mitään todisteita ei myöskään ole minusta hyväksyttävää. Nor do I like the ease with which accusations are made against individuals and their families, without any proof. On selvää, että jäsenvaltion tai yksilön syyttäminen paljastamatta syytöksen lähteitä on periaate, joka voidaan hyväksyä parlamentin mietinnössä, mutta ei oikeudellisessa tutkimuksessa. Clearly, accusing a Member State or individual without revealing the sources for that accusation is a principle which is admissible in a parliamentary report but not in a judicial investigation.

Sanan accusation määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja