Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan achievement käännös englanti-suomi

 • saavutus
  Se on todella huomattava saavutus. This is indeed a major achievement. Euro on historiallinen saavutus. The euro is an historic achievement. Tämä ei ole merkityksetön saavutus. This is not an insignificant achievement.
 • vaakunakilpi
 • aikaansaannos
  Euroopan unionin yleinen tullietuusjärjestelmä (GSP) on eurooppalaisen kauppapolitiikan merkittävä aikaansaannos. The European Union's Generalised System of Preferences (GSP) is a major achievement of European trade policy.
 • sankariteko
 • suoritus
  Alueen rauhattomaan historiaan nähden jo se oli hyvä suoritus. Given the troubled history of this region that in itself is an achievement. Todellinen suoritus näkyy markkinoilla, ja sitä olisi pitänyt vahvistaa. That is where the real achievement lies, and they should have been supported. Valmistelukunnan kokoaminen oli kuitenkin ainoa erinomainen suoritus. The inauguration of the Convention was, though, the only outstanding achievement.
 • teko
  Se oli suurenmoinen teko, siitä suurkiitos! This was a great achievement and we thank you very much for it. vaikka se olisi viimeinen tekoni.Se teko oli vakaasti harkittu.
 • toteutus
  Tämä on toteutus käytännön tasolla. It is a practical achievement. Tie kohti onnistunutta laajentumista on vaikea, ja rahoituspuolen toteutus on olennainen seikka. The path towards a successful enlargement is a difficult one and the achievement of the financial aspect is an essential factor. Hankkeen toteutukseen otettiin mukaan paikallisia urheiluseuroja.
 • urotyö

Sanan achievement määritelmät

Esimerkit

 • Finishing the game does not give you a 100% score until you have unlocked all of the achievements
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja