VaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiReseptitTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan achilles heel käännös englanti-suomi

  • akilleenkantapää
    Neuvosto on eurooppalaisen demokratian akilleenkantapää, ellei peräti sen musta aukko. The Council is the Achilles heel of European democracy, if not the black hole. Innovaatioiden tulee saada erityishuomio, koska juuri innovaatioissa on Euroopan akilleenkantapää. Innovation must be given special attention because it is innovation which is Europe's Achilles heel. Tavoitteiden saavuttamiseksi ensin on lievennettävä alueen jännitystä, erityisesti israelilaisten ja palestiinalaisten välillä, mikä on Euro–Välimeri-suhteiden todellinen akilleenkantapää. A necessary condition for achieving the objectives is a reduction in the tension in the region, in particular the Israeli-Palestinian conflict, the real Achilles heel of Euro-Mediterranean relations.
  • Akilleen kantapää
    Se on myös Euroopan unionin Akilleen kantapää. It is also the Achilles heel of the European Union. Ihmisoikeudet ovat selvästikin Iranin hallinnon Akilleen kantapää. Human rights are clearly the Achilles heel of the Iranian regime. Tämä on valitettavasti tällä hetkellä toinen Bosnia ja Hertsegovinan akilleen kantapää. This is, unfortunately, another Achilles heel of Bosnia and Herzegovina today.
  • heikko kohta
    Tässä onkin Euroopan strategian heikko kohta. There lies the Achilles heel of European strategy.

Sanan achilles heel määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja