Nauris.fiVaihtoautotTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan acquired käännös englanti-suomi

 • hankinnainen
  Näillä henkilöillä on verenvuototauti, immuunipuutos, albumiini jäykkäkouristus, hankinnainen vajavuus ja autoimmuunitauti. Näihin kuuluvat myös raskaana olevat naiset, jotka ovat Rh-negatiivisia. These are people with haemophilia, primary immune deficiency, albumen tetanus needs, acquired deficiencies, auto-immune diseases and Rhesus negative pregnant women.
 • hankinnainen (sairaus, ominaisuus)
 • hankittu
  Euroopassa on usein helpompi saada tunnustettua Amerikassa hankittu pätevyys kuin jossakin naapurimaassa hankittu pätevyys. In Europe, it is often easier to get an American qualification recognised than one acquired in a neighbouring country. Tämä kyky on hankitun tiedon hedelmä, olipa se hankittu koulutuksen tai työkokemuksen avulla. That ability is the fruit of knowledge acquired, either through training or through work experience. Huomio kiinnitetään tuloksiin ja todellisiin kykyihin, ei pelkästään siihen, millä tavoin kyvyt on hankittu. The focus is on results and actual ability, and not only on the ways in which that ability is acquired.
 • opittu
 • saatu
  Ilmaisunvapautta ei vielä ole saatu aikaan. Freedom of expression has still not been acquired. Neuvosto on kehottanut komissiota ottamaan huomioon kokemukset, jotka on saatu tehtäessä näiden ohjelmien parantamiseen tähtääviä arvioita. The Council has called on the Commission to take account of experience acquired in the evaluations aiming to improve these programmes. Tutkimusohjelmilla saatu tietämys on tuotava saataville muokatussa muodossa ja sen tuloksena on synnyttävä myös uusia tuotteita ja prosesseja. The knowledge that has been acquired through the research programmes should be analysed and made available, and should also lead to new processes and products.

Sanan acquired määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja