TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan adaptation käännös englanti-suomi

  • sopeutuminenMielestäni sopeutuminen ja sitä käsittelevä asiakirja ovat tärkeitä. I think that the role of, and document on, adaptation are important. Se on merkittävä tuki ja ymmärrämme, että sopeutuminen voi viedä aikaa. This is important support and we understand that the adaptation can take time. Maailmanlaajuisen ilmastonmuutosliittouman tavoite on sisällyttää ilmastonmuutokseen sopeutuminen tiukasti EU:n kehityspolitiikkaan. The GCCA aims at placing climate change adaptation firmly within EU development policy.
  • adaptaatio
  • mukautuminenTällä hetkellä ei ole vielä selvää, tapahtuuko niin, mutta täydellinen mukautuminen suunniteltuihin EU:n normeihin vaikuttaa epätodennäköiseltä. It is as yet unclear whether that will happen, but a complete adaptation to the proposed EU standards seems unlikely. mukautuminen Yhdysvaltojen ja Naton ennalta ehkäisevien sotien käsitteeseen ja interventioiden lisääminen koko maailmassa. adaptation to the US and NATO concept of preventative wars and an increase in its intervention at the world level. Mukautuminen Kansainvälisen eläintautijärjestön kolmeen riskiluokkaan on myös loogista ja välttämätöntä. The adaptation to the World Organisation for Animal Health’s three risk categories is also logical and necessary.
  • muutosNykyinen väestörakenteen muutos edellyttääkin yksittäisten yhteiskuntajärjestelmien yleistä mukauttamista sekä nopeaa ja tehokasta täytäntöönpanoa. The demographic change which is taking place thus requires a general adaptation of the individual social systems and rapid and efficient implementation. Olisimme tyytyväisiä myös siihen, että mietintö sisältää - jos eläketurvaan tulee muutos - riittävästi aikaa ihmisille harkita uudelleen taloudellista tulevaisuuttaan. We would also welcome the fact that this report contains - if there is going to be a change in pension provision - adequate time for adaptation for people to reconsider their financial futures. Sinussa on tapahtunut muutos.
  • adaptointi
  • sopeuttaminenLuotettavia ohjelmia tarvitaan, sillä elämäntavan sopeuttaminen on kauaskantoinen prosessi. As lifestyle adaptation is far-reaching, credible programmes must be written. Kolmas tärkeä tehtävä on Eurodac-sopimuksen sopeuttaminen. Thirdly, the adaptation of the Eurodac Convention is another major task. Miksi kansallisten asevoimiensa sopeuttaminen ja uudistaminen ei ole pysynyt uusien turvallisuushaasteiden vauhdissa? Why did the adaptation and reform of their national armed forces not keep pace with the new challenges to security?
  • sovittaminen
  • sovitus

Sanan adaptation määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja