VaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan adapted käännös englanti-suomi

  • mukautettu
    Toistaiseksi EU:n välineitä ei oikeastaan ole mukautettu tähän. So far the EU instruments have not really been adapted. Jätteitä koskevia säännöksiä ei ole mukautettu tämäntyyppiseen jätteeseen. The regulations governing waste have not been adapted to cover this type of waste. Sitä on mukautettu siten, että se vastaa uusia tosiseikkoja, kuten päätöslauselmaa 1373. We have adapted it to reflect new realities, including the adoption of Resolution 1373.
  • sovitettu
    Tämä on joustava käytäntö, joka on sovitettu eri politiikan alojen tarpeisiin, ja näin on tehtävä vastaisuudessakin. This is flexible and it is adapted to the needs of different policy areas, and should remain so. Jos kyseisiä tuotteita ei ole sovitettu yhdenmukaistamattoman alan vaatimuksiin, niiden vienti estyy. Unless their products are adapted to the non-harmonised field they have to refrain from exporting them. Talousarvioesityksemme maksumäärärahojen taso on siksi realistinen ja unionin tarpeisiin sovitettu. The level of payment appropriations in our draft budget is therefore realistic and adapted to the needs of the Union.

Sanan adapted määritelmät

  • Having been subject to an alteration or change to fit a different circumstance or medium

Esimerkit

  • That movie was an adapted novel.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja