HoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan advantageous käännös englanti-suomi

  • hyödyllinen
    Me kaikki tiedämme, että Blair House -sopimus ei ollut kovinkaan hyödyllinen. We all know that the Blair House agreement was not very advantageous for us. EU:n ja Kanadan kattava talous- ja kauppasopimus (CETA) voisi olla hyvin hyödyllinen molemmille kauppakumppaneille. The EU-Canada comprehensive economic and trade agreement (CETA) could be very advantageous for both trading partners. Toiseksi meidän on oltava hyvin varovaisia suojatoimenpiteiden suhteen ja laadittava ne niin, että sopimus on tosiasiallisesti hyödyllinen kummallekin osapuolelle, ei ainoastaan Etelä-Korealle. Secondly, we must look very carefully at the safeguarding measures and at how to construct them so that the agreement will, in fact, be advantageous to both sides, and not just to South Korea.
  • edullinen
    · metallisen elohopean turvallinen ja taloudellisesti edullinen loppusijoittaminen. · The safe and economically advantageous final disposal of metallic mercury. Nyt edessämme oleva kompromissi ei ole niin edullinen kuin se olisi voinut olla, ja se on minusta surullista. The compromise before us is not as advantageous as it might have been, and that, I think, is very sad. Tämä mahdollisuus on edullinen yhteisön aluksille, sillä ne vapautetaan lisenssimaksuista. That possibility is advantageous for Community vessels insofar as they will thus be exempt from the payment of licence fees.
  • suotuisa
    Puolalle Nizzan sopimuksen mukaisesti myönnettyjen äänimäärien osuus oli hyvin suotuisa. The share of votes allocated to Poland under Nice was very advantageous.

Sanan advantageous määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja