BlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan advisory käännös englanti-suomi

 • neuvoa-antava
  Ensinnäkin neuvoa-antava kalatalous- ja vesiviljelykomitea on neuvoa-antava elin, eikä sen pitäisi osallistua hallintoon. Firstly, ACFA is an advisory body and should not be involved in management. Eurooppalainen tilastohallinnoinnin neuvoa-antava lautakunta - Yhteisön tilastotietopolitiikan eurooppalainen neuvoa-antava komitea (keskustelu) European Statistical Governance Advisory Board - European Statistical Advisory Council (debate) Sillä on kuitenkin vain neuvoa-antava tehtävä. However, the latter has only an advisory function.
 • tiedotus
  Se perustaa kansallisia ja alueellisia tiedotus- ja neuvontatoimistoja ja antaa romanivähemmistölle äänen, erityisesti Itä-Euroopan valtioissa. It establishes national and regional information and advisory offices and gives the Roma minority a voice, particularly in the Eastern European States. Esittelijä Díaz González kannattaa mietinnössään lisäksi unionin ihmisoikeus- ja demokratiaviraston perustamista, jonka on tarkoitus hoitaa tiedotus- ja arviointitehtäviä. In her report, Mrs Díaz González goes on to advocate the establishment of a European Agency for Human Rights and Democracy, which would perform a reporting and advisory role.
 • varoitus
  Tämä oli meille opetus ja varoitus.Muista, että tämä oli viimeinen varoitus!Työntekijää ei saa yleensä irtisanoa ennen kuin hänelle on varoituksella annettu tilaisuus korjata menettelynsä. (erto.fi

Sanan advisory määritelmät

Esimerkit

 • The advisory committee could only offer advice, but since that was almost always accepted they had real power
 • The consultants advisory recommendations were selectively adopted
 • The Coast Guard issued a small craft advisory, warning little boats to watch out for bad weather

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja