HoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitNauris.fiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan aggravating käännös englanti-suomi

 • ärsyttävä
 • kiusallinen
  Olipa kiusallinen tilanne!
 • pahentava
 • raskauttava
  Hyvät kuulijat, laittomasta maahanmuutosta on myös tehty Italiassa rikos, raskauttava asianhaara. Moreover, ladies and gentlemen, illegal immigration in Italy has become a criminal offence, an aggravating circumstance. Rikoksista on rankaistava ja muukalaisvihaan ja rasismiin perustuvien rikosten rangaistuksia on tiukennettava entisestään; Rasismin on oltava raskauttava tekijä tuomiota määrättäessä. Crimes must be punished and crimes involving xenophobia and racism must be punished even harder. Racism must be considered an aggravating factor when punishment is meted out. Raskauttava seikka on myös se, että Euroopan tilintarkastustuomioistuin ei ole voinut 15 vuoden ajan hyväksyä tapaa, jolla komissio on hallinnoinut näitä kymmeniä miljardeja euroja. An aggravating circumstance is this: for 15 years, the European Court of Auditors has been unable to approve the management by the Commission of these tens of billions of euro.
 • sietämätön
 • vaikeuttava
  Kilpailun vääristymisen ja vakaan työllisyyden turvaamisen näkökulmasta Puolan rakennemuutosprosessi on kuitenkin tilannetta vaikeuttava tekijä. However, from both the perspective of competition distortion and of safeguarding stable employment, the length of the restructuring process in Poland is an aggravating factor.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja