VaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan aircraft käännös englanti-suomi

  • ilma-alusEU:sta tuleva ilma-alus olisi tarkastettava samoin tiukoin säännöin kuin yhteisön ulkopuolisesta maasta tuleva ilma-alus. Aircraft from the EU should be inspected according to the same strict rules as third-country aircraft. – Eurooppalaisten viranomaisten on voitava tarkastaa ilma-alus ja määrätä se lentokieltoon aina, kun on syytä olettaa, että se ei noudata turvallisuussääntöjä. - European authorities must be able to inspect an aircraft and ground it whenever there is reason to suspect that it does not comply with safety rules.
  • ilmatorjuntaTammikuusta 1999 lähtien lentokoneita vastaan on yritetty hyökätä 1 200 kertaa joko ilmatorjuntaohjuksilla tai ilmatorjunta-aseilla. Since January 1999 there have been 1 200 attempts to target aircraft with surface-to-air missiles or anti-aircraft weapons.
  • lentokoneEurofighter Typhoon on suurenmoinen lentokone. The Eurofighter Typhoon is a superb aircraft. On syntynyt kaksi pyhää lehmää, auto ja lentokone. This has created two holy cows: the car and the aircraft. Ydinaseita kuljettanut yhdysvaltalainen lentokone putosi vuonna 1968. In 1968, a US aircraft crashed with nuclear weapons on board.

Sanan aircraft määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja