Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan all night käännös englanti-suomi

  • koko
    Keskustelut jatkuivat koko yön, kumpikin puoli souti ja huopasi eikä halunnut antaa periksi. The discussions went on all night with each side going to and fro and neither wanting to give in. Neuvotteluja käydään koko yö, toisinaan käydään kauppaa kaloista, joita ei ole olemassa, ja lopussa kaikki ovat voittajia. We negotiate all night, we sometimes exchange fish that are not there and in the end everybody has won. Jos sillä voitaisiin parantaa myös aivotoimintaani, voisin rouskuttaa sitä koko illan. Indeed, if it could do something for my brainpower as well, I would sit here munching it all night.
  • koko yön
    Ymmärrän, että asia on tärkeä, mutta sen käsittelyyn voisi käyttää koko yön. I understand the importance of this matter but we could take all night dealing with it. Keskustelut jatkuivat koko yön, kumpikin puoli souti ja huopasi eikä halunnut antaa periksi. The discussions went on all night with each side going to and fro and neither wanting to give in. Arvoisa puhemies, kuten tiedätte, jatkaisin mielelläni tätä keskustelua koko yön, sillä Galileo on todella jännittävä hanke. Mr President, you know, I would be happy to continue this discussion all night, because Galileo is a really exciting project.

Sanan all night määritelmät

  • For the period of an entire night

Esimerkit

  • We stayed up all night.
  • I wanna rock and roll all night and party every day.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja