HoroskooppiBlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan although käännös englanti-suomi

  • vaikkaVaikka ne ovat hyviä, ne ovat selvästi riittämättömiä. Although good, they are clearly inadequate. Ei, se ei ole "epäonnistuminen" - vaikka niin voisi olla. No, it is not 'failure' - although it could be. Vaikka aikaa on vähän, se on yhä puolellamme. Although time is short, it is still on our side.
  • joskinSe on todella ennennäkemätön, joskin täysin perustamissopimuksien mukaisesti suunniteltu. It is surely unprecedented, although designed in full respect of the Treaties. Se jatkuu yhä, joskin laajentuneena erityisesti Dagestaniin ja Ingušiaan. It still continues, although it has spread, in particular to Dagestan and Ingushetia. Ja me äänestämme täysistunnossa sen puolesta, joskin äänemme merkitsee tukea ennen kaikkea perusteluille. And it has our vote in the House, although our support is really for the explanatory statement.
  • paitsiTällaiset menot paitsi lisäävät kysyntää EU:ssa myös helpottavat keskeisen yhteisvastuuperiaatteen täytäntöönpanoa. Although it is true that such expenditure increases demand throughout the EU, it also helps implement the key principle of solidarity. Melkein, jos sallitte minun olla hieman ironinen, vaikka aiheen vakavuus ei sitä ansaitsekaan, kyseessä on sitä paitsi " ontuva" askel. It is almost, if you will allow me a certain degree of irony - although the seriousness of the issue does not warrant it - a "lame' step. Vaikka kaiken kaikkiaan voimme olla tyytyväisiä, meidän pitäisi kuitenkin myöntää, että tässä asiassa lisäparannukset ovat paitsi mahdollisia myös tarpeellisia. Although, overall, we can feel satisfied, we ought nonetheless to admit that margins for improvement are both possible and necessary on this subject.
  • tosinTosin yksi puhuja itse asiassa riittää… Although really, one speaker is enough … Tosin teidän tapauksessanne valinta tapahtui yksimielisesti.Although in your case it was by acclamation. Kaikki jäsenvaltiot ovat vastanneet, tosin vaihtelevasti. They have all responded, although inconsistently.

Sanan although määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Although it was very muddy, the football game went on
  • It was difficult, although not as difficult as we had expected

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja