TietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihde

Sanan amazing käännös englanti-suomi

  • fantastinen
  • hämmästyttäväRanskan tilanne on hämmästyttävä. The French situation is amazing. Mielestäni muutos on hämmästyttävä. I consider this to be an amazing change. Hämmästyttävä ja pinnallinen huolimattomuus on yksi syy lisää äänestää vastaan. But the amazingly superficial lack of care is yet one more reason for voting against.
  • ihmeellinen
  • mieletönToi sun maalauksesi on aivan mieletön! Se on niin hieno, ettei sitä voi oikein käsittää.
  • uskomatonAlue, jonka sisärajoilla ei tehdä rajatarkastuksia, on uskomaton, historiallisesti ainutkertainen saavutus. An area without internal border control is an amazing achievement, without historical precedent. Se voi olla yksi parhaista asioista, koska mainonta on myös talouskehityksen uskomaton väline. It can be the best of things because advertising is also an amazing tool for economic development. Se, mikä heitä kolmea yhdistää, on heidän uskomaton rohkeutensa jumalanpilkkalakien äänekkäinä ja näkyvinä kriitikoina ja ääriliikkeiden heihin kohdistama väärinkäytös. What links all three of them is their amazing courage as vocal and visible critics of blasphemy laws and their abuse by extremist groups.

Sanan amazing määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja