TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan anger käännös englanti-suomi

 • viha
  Viha, närkästys ja protestit ovat johtaneet räjähtäviin tuloksiin. Anger, indignation and protest have met with explosive results. PKK:n iskujen pelko, ja viha, joka voisi johtaa eskalaatioon. Fear of attacks by the PKK, anger that could lead to escalation. Kun viha on laantunut, toivon, että terve järki alkaa vallita. When the anger has subsided, I very much hope that good sense will prevail.
 • kiukku
  Siksi tulemme kannattamaan sitä, viha ja kiukku sydämissämme - ajatellen monia uhreja, joita jokainen uusi epäröinti tulee todennäköisesti maksamaan. We shall therefore be supporting it, although with anger in our hearts at the thought of the many victims that any further delay will probably cost. Kiukku on kielteinen tunne, joka syntyy silloin kun asiat eivät suju.
 • saada vihaiseksi
 • suuttua
  Hän suuttui yllättäen.
 • suuttumus
  Mutta suuttumus - jonka myös itse jaan - aiheutuu siitä, että näitä sääntöjä ei sovelleta tasapuolisesti. But the anger - and I share that anger - is because these rules are not applied evenly. Kun tragedia on absurdi, kuten Monte Cermisin tapauksessa, ensimmäinen reaktio on suuttumus ja epäusko. When the tragedy is absurd, like the Cermis tragedy, the first reaction is one of anger and disbelief. Nämä muutamat luvut näyttävät meille, että ranskalaisten tuottajiemme suuttumus voidaan kenties ymmärtää, mutta heidän väkivallantekonsa ovat tietenkin tuomittavia. These figures show that we can understand the anger of French producers but certainly not their acts of violence.
 • suututtaa
  Vielä yksi seikka suututtaa minua. And there is something else that angers me. Kyseistä lainsäädäntöä tarvitaan silloin, kun emme ole samaa mieltä - sekä erityisesti suojelemaan mielipiteenilmausta, joka voi suututtaa ihmisiä kuten minä tai muut. It is when we do not - and especially to protect the speech that may particularly be angering to people like me or others - that we have those laws. Estääkseen sen, että pelkkä valvonta-sanan sävy suututtaa finanssiryhmittymät, suosituksessa luvataan niille, että direktiivissä kunnioitetaan luottamuksellisuuden tarvetta. So as to prevent the mere sound of the word 'supervision' from angering the financial conglomerates, the report promises them that the directive will respect the need for confidentiality.
 • vihahuone
 • vihastua

Sanan anger määritelmät

Esimerkit

 • You need to control your anger
 • He who angers you conquers you.
 • You anger too easily.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja