TV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan anyone else käännös englanti-suomi

  • kuka tahansaAiomme käyttää sitä yhtä tarmokkaasti kuin kuka tahansa muukin. We shall use that quite as vigorously as anyone else. Jos haluamme komission federalistisen puheenjohtajan - ja näen, että se on parlamentin tahto - se voi olla yhtä hyvin hän kuin kuka tahansa muukin. If we are going to have a federalist President of the Commission - and I can see that is the will of the House - it might as well be him as anyone else. Uskon, että jokaisella - oli hän Italian pääministeri tai kuka tahansa muu - on oikeus ja hänellä täytyy olla oikeus käynnistää oikeuskäsittely vääriä syytöksiä ja herjausta vastaan. I believe that everyone - be it the Italian Prime Minister or anyone else - has the right and must have the right to bring legal proceedings against false accusations and slander.
  • kuka tahansa muuUskon, että jokaisella - oli hän Italian pääministeri tai kuka tahansa muu - on oikeus ja hänellä täytyy olla oikeus käynnistää oikeuskäsittely vääriä syytöksiä ja herjausta vastaan. I believe that everyone - be it the Italian Prime Minister or anyone else - has the right and must have the right to bring legal proceedings against false accusations and slander.
  • kukaan muuVai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Or can anyone else see any reason in it? Euroopan unioni on tehnyt paljon enemmän kuin kukaan muu. This Union has done far more than anyone else. Tiedätte itse paremmin kuin kukaan muu, mistä asiassa on kyse. You know better than anyone else the issues at stake.
  • muuVai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Or can anyone else see any reason in it? Euroopan unioni on tehnyt paljon enemmän kuin kukaan muu. This Union has done far more than anyone else. Tiedätte itse paremmin kuin kukaan muu, mistä asiassa on kyse. You know better than anyone else the issues at stake.

Sanan anyone else määritelmät

  • Any other person

Esimerkit

  • If you’d spoken to anyone else about it, you’d have heard a very different story
  • I haven’t seen anyone else here besides you and me
  • Anyone else would have refused

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja