ViihdeVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan anything käännös englanti-suomi

 • mikä tahansa
  Mikä tahansa muu on haitallista. Anything else would be counterproductive. Mikä tahansa on parempi kuin lähimenneisyyden tilanne. Anything would be better than what they have been facing in the recent past. Niitä uhkasi konkurssi ja mikä tahansa oli niille helpotus. They were faced with bankruptcy and anything was going to be a relief to them.
 • ''nekande
 • eräs
  Kun nyt kerran olemme Ranskassa, luullakseni eräs ranskalainen kirjailija on sanonut, että kaikki mikä on liioiteltua ei ole arvokasta. Given that we are in France, I think it was a French writer who said that anything that is excessive lacks value. Kun olen kuunnellut tänään käytyä keskustelua, niin välillä vaikutelmiani on kuvannut se, mitä aikanaan eräs opettaja sanoi, että kaikki, mikä voidaan ymmärtää väärin, myös tulee ymmärretyksi väärin. Listening to the debate today, sometimes my impressions recalled what a certain teacher once told me: anything that can be misunderstood will be misunderstood. Eräs 80-vuotias eläkeläinen, joka ei edes kyennyt nousemaan ylös, sillä hän oli täysin invalidi, sanoi, että hän ei ollut saanut vakuutusyhtiöltä mitään. An elderly 80-year old pensioner, who could not even get out of his chair because he was so disabled, said: "I did not receive anything at all from the insurance" .
 • jokin
  Tämä jos jokin on varovainen ilmaus. This is, if anything, an understatement. Luuletteko, että uudella kierroksella jokin muuttuu? Do you think that we would change anything with another mandate? Jos jokin meni vikaan, se johtui siitä, ettei järjestelmä ollut toimiva. If anything went wrong, it was because the system was not working.
 • joku
  Joku hämmästyy, joku hymyilee, joku sanoo: " Mutta eikö teillä ole mitään tärkeämpää tekemistä?" Some people are amazed, some smile, some ask if we have not got anything more important to do?' Ketään ei ole tänään jarruteltu, ja jos joku haluaisi vielä sanoa jotakin, hän saa nyt tehdä sen. No one was cut off and if anyone wants to add anything now, he or she may do so. Jos kyseessä olisi joku muu määräraha kuin humanitäärinen apu, varaus olisi ymmärrettävää. If it were a matter of anything other than humanitarian aid, this would be understandable.
 • jotakin
  Kenellä on jotakin sitä vastaan? Who has anything against that? Voitteko kertoa jotakin tästä asiasta? Can you say anything about this? Teettekö jotakin tämän asian hyväksi? Are you doing anything to this end?
 • mikä
  Se, jos mikä, merkitsee onnistumista. That, if anything, is a success. Se, jos mikä, on varovainen ilmaus. That, if anything, is an understatement. Mikä tahansa muu on haitallista. Anything else would be counterproductive.
 • mitään
  Minulla ei ole mitään lisättävää.I do not have anything to add. Voitteko kuvitella mitään pahempaa? Can you imagine anything worse? Ne eivät ole esittäneet mitään asioita. They are not producing anything.

Sanan anything määritelmät

Esimerkit

 • I would not do it for anything
 • That isnt anything like a car.
 • Shes not anything like as strong as me.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja