ReseptitTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan anyway käännös englanti-suomi

 • joka tapauksessa
  Joka tapauksessa te päätätte muotoseikat. Anyway, you decide the format. Meillä on niitä joka tapauksessa tarpeeksi. We already have enough of them anyway. Maat toivotetaan joka tapauksessa tervetulleeksi unioniin. They are going to be welcomed in anyway.
 • kuitenkin
  Kaikki kuitenkin tietävät, mitä on tulossa. Anyway, everyone knows what is coming. Olemme kuitenkin tänään ottaneet myös edistysaskelia. Anyway, today we have made some progress. Kaupan tuotto ei juuri riittänyt muuhun kuin elämiseen, mutta kuitenkin. There was not much to do there, but anyway.
 • ainakaan
  Se ei ainakaan herätä juurikaan luottamusta. Anyway, hardly confidence inspiring. Ainakaan kukaan parlamentin jäsenistä ei halua painaa väärennettyä rahaa. No one - not in this House anyway - wants to print money. Eurooppalainen elämäntapa ei ole vaarassa, eikä se ainakaan ole teidän vastuullanne. The European way of life is not in danger. It is not your responsibility anyway.
 • kuitenkaan
  Emme kuitenkaan lähde tyhjästä. Anyway, we are not starting from scratch. Kyse ei kuitenkaan ole miljoonista tonneista. Anyway, we are not talking about millions of tonnes. He eivät kuitenkaan kuule mitään uutta. However, they are not really hearing anything new anyway.
 • miten vain
 • se sikseen
 • siitä huolimatta
  En usko sinuun, mutta äänestän sinua siitä huolimatta." I do not believe you, but I am going to vote for you anyway'. En voi sanoa, että uutisenne olisivat meidän mielestämme hyviä, mutta onnittelen teitä siitä huolimatta. I cannot say you deliver good news for us, but congratulations to you anyway. Komissiossa on tiedetty vuodesta 1991 lähtien, että minibudjetit eivät ole sallittuja, mutta siitä huolimatta se on niitä käyttänyt. The Commission has known since 1991 that mini-budgets were not authorised and it has used them anyway.

Sanan anyway määritelmät

Esimerkit

 • He didnt enjoy washing his car, but it was so dirty that he did it anyway.
 • I dont think thats true. I havent found any evidence, anyway.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja