VaihtoautotViihdeReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan apathy käännös englanti-suomi

  • apatia
    Nyt ei ole aika vajota apatiaan eikä itsekeskeisyyteen. For now is not the time for apathy or egocentrism. Vältettäviä asioista eivät ole vain kyynisyys ja manipulaatio: myös apatia ja piittaamattomuus on voitettava. It is not just cynicism and manipulation which have to be avoided: apathy and insensitivity have also to be overcome. Tämä kilpailua muistuttava toiminta on johtanut maan poliittiseen apatiaan ja duuman aliarviointiin. This semblance of competition has led the country into political apathy and devalued the Duma.
  • apaattisuus
  • välinpitämättömyys
    Välinpitämättömyys on yksi näistä esteistä. E-apathy is one of these obstacles. Välinpitämättömyys ja tietämättömyys ovat Euroopan unionin demokraattisen perustan vihollisia. Apathy and ignorance are enemies of our democratic foundations. Tällaisessa tilanteessa velvollisuutenamme on tuomita Serbian viranomaisten välinpitämättömyys ja osallisuus rikokseen. In a situation like this it is our duty to condemn the apathy and complicity of the Serb authorities.

Sanan apathy määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja