TietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan appendix käännös englanti-suomi

 • umpilisäke
  Se on tietyin tavoin Maastrichtin sopimuksen " umpilisäke" . Sillä on ehkä joskus ollut jokin merkitys, mutta kehitys on ohittanut sen jo aikoja sitten. It plays the same part in the Maastricht Treaty as the appendix does in the human body - it may once have been significant, but it has long since been overtaken by evolution. Ihmisen umpilisäke on surkastunut ja fysiologialle tarpeeton.
 • liite
  Itse asiassa ainoastaan liite I ja liite II velvoittavat yleissopimuksen sopimuspuolten konferenssia määräämään tätä alaa koskevia seuraamuksia. It is really only Appendix I and Appendix II that require the sanction of the Conference of the Parties in this area. Itse CITES-yleissopimuksesta toteaisin, että liite I koskee kaikkein uhanalaisimpia lajeja. In relation to the CITES itself, Appendix I is reserved for the most critically endangered species. Esittelijän ehdotus on korvata liite yksinkertaisella taulukolla; se on välttämätön ja tervetullut. The rapporteur's proposal is to replace the appendix with a simple table; this is necessary and welcome.
 • jälkiteksti
 • täydennysosa
 • Lisa
 • lisäke
  Arvoisa puhemies, nyt on ylipäätään olemassa suuntaus, että me olemme yhä enemmän vain hallinnon lisäke emmekä enää kansanedustajia. Mr President, we are tending increasingly to become an appendix to the administration, and no longer representatives of the people. Siirto on merkittävä itse vekseliin tai siihen kiinnitettyyn lisäkkeeseen.

Sanan appendix määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja