HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatReseptitBlogit

Sanan appliance käännös englanti-suomi

 • laite
  Laite ei ollut kuitenkaan turvallinen, koska se oli väärennetty. Nevertheless the appliance was not safe, probably because it was counterfeit. Ostettaessa hyvä Philips- tai Siemens-merkkinen laite tai mikä tahansa muu laite, valmistaja on luonnollisesti itse laittanut laitteen mukaan sellaisen luettelon. If you buy a nice Philips or Siemens appliance or whatever, the manufacturer himself does that and the purchaser then has that list. Vastustamme toimia, joilla pienet kaupat velvoitetaan keräämään rajoituksetta pienlaitteet ilman, että kuluttajan täytyisi ostaa uusi, samankaltainen laite. We are against measures which impose obligations on small shops to collect, without limitation, small appliances without the consumer being required to purchase a new, similar appliance in return.
 • kodinkone
  Tämä keksintöjen osa-alue on elintärkeä esimerkiksi auto-, kodinkone- ja matkapuhelinteollisuudessa, ja sitä on mielestäni säädeltävä. This field of invention, which is key in terms of the automotive, home appliances, mobile phone and other industries, for example, should however be regulated. Mutta heti kun selaan teosta ja alan lukea sitä, käytössäni ei ole enää mikään kodinkone vaan käytössäni on lukemiskulttuuriin liittyvää tekniikkaa, josta hankin itselleni tietoa. However, as soon as I leaf through the book and start reading its contents, then I am no longer using just any household good or appliance, but I am using reading as a means to find out about culture.
 • apulaite
 • apuneuvo
 • käyttö
  Ympäristömerkin käyttö laajenee metsätuotteiden ja pesuaineiden alalta kattamaan tietokoneet ja kotitalouskoneet, mutta miksi pysähtyä niihin? Eco-labelling is moving on from forest products and detergents to computers and household appliances, but why stop there? Viimeaikainen rahan käyttö on ollut tuhlailevaista.Tämä auto on ollut vain yksityisessä käytössä.
 • keittiökone
 • koje
  Monet nykyaikaiset kojeet toimivat paristoilla.
 • kotitalouskone
 • sovellutus
 • väline

Sanan appliance määritelmät

Esimerkit

 • Many house fires are caused by faulty appliances, such as refrigerators, washing machines and dryers
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja