TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan armament käännös englanti-suomi

 • aseistus
  Aseistuksena aluksessa oli 10 torpedoa sekä kaksi 45 millimerin puoliautomaattitykkiä.Hänellä oli ollut aseistuksenaan rakas kaveri vuosimallia 1962, RK62.
 • asevarustelu
  EU:n todellisia arvoja ovat valitettavasti markkinat, valuutta, vapaa kilpailu ja asevarustelu demokratian, ihmisoikeuksien, rauhan ja solidaarisuuden sijaan. The real values of the EU, alas, are the market, currency, free competition and armaments, rather than democracy, human rights, the environment, peace and solidarity. Asevarustelu on ala, jossa ei enää lasketa omaleimaisuuden puutteen, määrärahojen ylityksen ja talousarviossa määrättyjen summien maksamatta jättämisen vuoksi keskeytyneitä eurooppalaisia hankkeita? Armaments are an area where we have lost count of abortive European projects because of the lack of specificity, huge overspending, the failure to pay the planned budgetary amounts, etc.
 • sotajoukko
  Ruotusotamiesten muodostamat sotajoukot jaettiin osastoihin, jotka muodostivat rykmenttejä. (fi.wikipedia.orgJa samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: – Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa. (Luuk. 2:13-14
 • varustelu
  Meidän olisi harkittava myös eurooppalaista varustelu-, hankinta- ja tutkimustoimistoa. We should also consider a European agency on armaments, procurement and research.
 • varustus

Sanan armament määritelmät

 • A body of forces equipped for war
 • Any equipment for resistance

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja