HoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan arrogant käännös englanti-suomi

  • ylimielinenTämä mietintö on ylimielinen ja brutaali. This report is arrogant and brutal. Tiedämme myös, ettei hän ole ylimielinen. We also know that he is not arrogant. Hän oli erittäin ylimielinen ja närkästynyt. He was extremely arrogant and annoyed.
  • arrogantti
  • julkea
  • kopeaTämä teksti on luonteeltaan ylimielinen ja kopea, eikä sitä voida hyväksyä. This text, which is of an arrogant and imperial nature, is not acceptable.
  • röyhkeäEmme voi esiintyä sovittelevina sellaisen keskustelukumppanin kanssa, jolla on röyhkeä asenne. We cannot be conciliatory towards a discussion partner who is being arrogant. Aasialaisten kunniantunto huomioon ottaen - ei siis pelkästään japanilaisten - tällainen melko röyhkeä länsimainen arviointi merkitsee iskua kasvoihin. On account of Asian pride, and not just that of the Japanese, such an arrogant Western judgment is nothing short of a slap in the face. Arvoisa puhemies, röyhkeä ja kansan suosiota tavoitteleva Euroopan poliittinen luokka on löytänyt mainion syntipukin kantamaan häpeää omista taloudellisista teoistaan. Mr President, the arrogant and rabble-rousing European political class has found the ideal scapegoat to carry the blame for its own base economic behaviour.

Sanan arrogant määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja