BlogitTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan artistic käännös englanti-suomi

 • taiteellinen
  Lisäksi taiteellinen toiminta voi olla hyödyksi teknologisessa tutkimuksessa ja kehittämisessä, mikä puolestaan voi vaikuttaa taiteelliseen toimintaan. In addition, artistic activity can be useful for technological research and development and in turn is influenced by it. Voitaisiin sanoa, että kyseessä on taiteellinen omaisuus henkisen järjestelmän sisällä. You could say it is artistic property and should be considered an aspect of intellectual property. Meidän on siis ensin löydettävä uudelleen identiteettimme sekä kulttuurinen, taiteellinen ja kielellinen persoonallisuutemme. We first of all need to reconquer our own identity - our cultural, artistic and linguistic personality.
 • artistinen
 • esteettinen
 • luova
  Kari on todella luova insinööri.luova työluovilla aloilla
 • taide-
  Meidän on varmistettava se, että kaikki eurooppalaiset voivat nauttia Euroopan taide- ja kulttuuriaarteista, jotka muodostavat heidän perintönsä. We must safeguard access for all Europeans to the artistic and cultural treasures of Europe that constitute their heritage. Lyhyesti sanottuna Kaleidoskooppi-ohjelma on tukenut unionin taide- ja kulttuuritoimintojen kehitystä ja säilyttämistä tavalla, jota ei voi aliarvioida. In short, it made a significant contribution to the development and maintenance of artistic and cultural activities in the Union. Tarkoitus on kattaa tasapuolisesti koko taide- ja kulttuurielämän kirjo sekä edistää monialaisia toimia. Our intention is to cover all fields of artistic and cultural life without any prejudice and to promote cross-sectoral activities.

Sanan artistic määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja