TietovisatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan assistance käännös englanti-suomi

  • apuEnsinnäkin apu, erityisesti tekninen apu, on keskeinen aihe. Firstly, aid, particularly technical assistance, is a key issue. Se, mitä tarvitaan, on tuki ja apu. What is needed is help and assistance. Apu ei yksinään kuitenkaan riitä. Assistance alone is not enough, however.
  • avustaminenGeorgian avustaminen on tärkeää, kuten olemme kuulleet. Assistance for Georgia is important, as we have heard. Yksi näistä on laajentuminen ja toinen jäsenten avustaminen. One of these is enlargement and the other, assistance to Members. Kuudenneksi puolisotilaallisten järjestöjen avustaminen ja tukeminen tulisi lopettaa. Six: assistance and support for paramilitary organisations should cease.
  • tukiSe, mitä tarvitaan, on tuki ja apu. What is needed is help and assistance. Tekninen tuki on erittäin tärkeää. Technical assistance means a great deal. Tekninen tuki on siitä huolimatta välttämätöntä. Nevertheless, technical assistance is necessary.

Sanan assistance määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja