Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan at all käännös englanti-suomi

 • lainkaan
  Ne eivät olisi lainkaan tyytyväisiä. They would not be at all happy. Kansalaiset eivät pitäneet tästä lainkaan. People did not like this at all. Onko hän huomioinut tätä lainkaan? Has he considered this at all?
 • ollenkaan
  Pystyikö se auttamaan niitä ollenkaan? Was it able to help them at all? Tämä ei edistä asiaa ollenkaan. That will not help matters at all. Te ette ollenkaan tahdo yhdenvertaista kohtelua! You do not want equal treatment at all!
 • yhtään
  Mielestäni se ei ole yhtään mitään. I think that is nothing at all. Meidän ei pidä muuttaa yhtään mitään. We must change nothing at all. En todellakaan ymmärrä yhtään mitään. I really do not understand at all.
 • mitään
  Mielestäni se ei ole yhtään mitään. I think that is nothing at all. Sillä ei olisi mitään vaikutusta. There would be no effect at all. Meidän ei pidä muuttaa yhtään mitään. We must change nothing at all.
 • edes
  Toisin sanoen siitä ei edes keskustella. In other words, we will not discuss it at all. Itse asiassa olisin toivonut heidän sanoneen edes jotakin suoraan... Indeed, I wish they had been outspoken at all ... Elektroninen laskutus ei ole aina edes mahdollista. Electronic invoicing is sometimes not possible at all.

Sanan at all määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja