TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan atmosphere käännös englanti-suomi

 • ilmakehä
  On selvää, ettei maan ilmakehä tunne kansallisia rajoja. It is obvious that the earth's atmosphere knows no borders. Kasvihuonesanastoa käyttääkseni ilmakehä on jo hiilidioksidin kyllästämä, eikä lisäpäästöillä ole juurikaan vaikutusta. In greenhouse terms, the atmosphere is already saturated with CO2 and further emissions will have little effect. Ihminen on toiminnallaan saanut aikaan sen, että ilmakehä ja elämää sivilisaation alusta asti jaksottaneet ilmastosyklit ovat nyt muuttumassa. Man is changing the atmosphere and the climatic cycles that have shaped human life since the dawn of civilization.
 • ilmapiiri
  Ilmapiiri oli kaikkea muuta kuin vihamielinen. The atmosphere was anything but hostile. Tällä kertaa ilmapiiri oli kuitenkin toinen. However, the atmosphere this time was different. Tämän keskustelun ilmapiiri on täysin erilainen. The atmosphere in this debate is entirely different.
 • atmosfääri
  Venuksen atmosfääri sisältää rikkihappoa.Ravintolan atmosfääri oli hyvä.
 • henki
  Komission jäsen Diamantopoulou, te sanotte, että tämän konferenssin henki oli oikeastaan vihamielinen. Mrs Diamantopoulou, you state that there was actually a hostile atmosphere at that Conference. En saa henkeä! Hengitykseni on lamautunut!Pekan henki haisee valkosipulilta.
 • tunnelma
  Vaalikampanjan tunnelma on ollut vaarallinen. The atmosphere during the election campaign is dangerous. Tunnelma oli hyvä, ja perusviesti oli sävyeroista huolimatta yhtenäinen. The atmosphere was excellent and the basic message, despite slight differences in tone, coherent. Osallistuin itse Rion kokoukseen vuonna 1992 ja muistan hyvin, millainen tunnelma oli kokouksen jälkeen. I was present at Rio in 1992, and I remember well what the atmosphere was like when the conference came to an end.
 • ilma
  Työntekijöiden suojelu räjähdyskelpoisten ilma-seosten aiheuttamilta riskeiltä Protection of workers from the risks of explosive atmospheres Tämä ei olisi ollut mahdollista myöskään ilman sitä hienoa ja rakentavaa ilmapiiriä, joka vallitsi mielestämme koko prosessin ajan. Nor would it have been possible without the excellent and constructive atmosphere that, in our opinion, characterised the whole process. Tieteen avulla voimme laskea varsin tarkasti ilmakehässä olevien hiukkasten vaikutuksen ilma-alusten moottoreihin ja avioniikkajärjestelmiin. Science allows us to calculate the effect of the particles in the atmosphere on aircraft engines and avionic systems with reasonable precision.
 • kaasukehä
  Maan ilmakehä on kaasukehä.
 • normaali-ilmakehä

Sanan atmosphere määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja