TV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan attendance käännös englanti-suomi

 • läsnäolo
  Ei ole ihme, että läsnäolo on heikkoa. Syynä on se, ettei täällä käydä keskustelua. It is no wonder there is not good attendance; it is because no debate is taking place. Neuvoston läsnäolo lyheni jossain vaiheessa yhteen päivään, ja ongelmat johtuvat siitä. Somewhere along the line they cut Council attendance to one day, and that is the cause of the problems. Haluaisin myös tutustua helposti Euroopan parlamentin jäsenten läsnäolo- ja äänestysrekistereihin parlamentin työn kaikkien vaiheiden aikana. I should also like easy access to MEPs' records of attendance and voting during parliamentary work at all levels.
 • osallistuminen
  Niin osallistuminen kuin päätöksetkin tulevat paranemaan. Attendance will be better as will decisions. Tulokset ovat vaatimattomia, yhtä vaatimattomia kuin osallistuminen istuntoon tänä iltana. The results are modest, as modest as is the attendance in this Chamber tonight. Aihe: Libyan osallistuminen toiseen Euro-Välimeri-konferenssiin Maltalla Subject: Attendance by Libya at the Second Euro-Mediterranean Conference in Malta
 • osanotto
  Olen pahoillani ainoastaan siitä, että osanotto on niin vähäistä, mutta se on siitä huolimatta erittäin asiantuntevaa. My only regret is that attendance is low, but it is nevertheless of an extremely high calibre.
 • läsnäolijoiden määrä

Sanan attendance määritelmät

Esimerkit

 • Attendance at the meeting is required.
 • The class sat down so that the teacher could take attendance.
 • Johns attendance for the conventions was not good.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja