TietovisatNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan attractive käännös englanti-suomi

 • viehättävä
  Sellainenkin rakennuskokonaisuus voi olla aivan viehättävä, mutta sen taustalla pitää olla loppujen lopuksi yhtenäinen suunnitelma. Even a structure like this can be attractive, but in the end it has to be based on a uniform plan. Kollega Hans-Gert Poettering on mahdollisesti hyvin viehättävä, mutta en haluaisi, että parlamenttia kuvataan täällä, arvoisa puhemies. I know that Hans-Gert Poettering is very attractive, but I would really prefer people not to take photos in the Chamber. Arvoisa komission jäsen, tarkistamme teille annetut tiedot, Omasta mielestäni viehättävä nainen saa aina myöhästymisen anteeksi.We will check on the information that you were given, Commissioner. In my book an attractive woman is always allowed to be late.
 • puoleensavetävä
 • miellyttävä
 • attraktiivinen
  Eipä ole erityisen attraktiivista seutua tämä...
 • houkutteleva
  Ammatin on oltava riittävän houkutteleva. The profession has to be sufficiently attractive. Nyt Eurooppa on houkutteleva paikka. Now Europe is an attractive place. Elämäntapamme on hyvin houkutteleva. We have a highly attractive way of life.
 • vetovoimainen
  Islantilaisten halukkuus liittyä meihin osoittaa, että EU on yhä edelleen vetovoimainen. The willingness of the Icelanders to join us shows that the EU is still an attractive prospect.

Sanan attractive määritelmät

Esimerkit

 • Thats a very attractive offer.
 • He is an attractive fellow with a trim figure.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja