TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatNauris.fiBlogitHoroskooppi

Sanan audio käännös englanti-suomi

 • ääni
  Pyytäisin tarkistamaan kyseistä äänestystä koskevat ääni- tai kuvanauhat todellisen tilanteen selvittämiseksi. Could I ask that we check the audio or video tapes of that voting procedure to establish the actual position? Minusta on järjetöntä, että rajatarkastusten aikana voidaan takavarikoida teknisiä laitteita, joissa on henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja ääni- ja kuvatallenteita. It seems absurd to me that during border controls, technical equipment containing audio and video recordings for personal use may be confiscated. Mikä tuo ääni oli?
 • ääni-
  Pyytäisin tarkistamaan kyseistä äänestystä koskevat ääni- tai kuvanauhat todellisen tilanteen selvittämiseksi. Could I ask that we check the audio or video tapes of that voting procedure to establish the actual position? Minusta on järjetöntä, että rajatarkastusten aikana voidaan takavarikoida teknisiä laitteita, joissa on henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja ääni- ja kuvatallenteita. It seems absurd to me that during border controls, technical equipment containing audio and video recordings for personal use may be confiscated.
 • audio
  Se on muun kuin audiovisuaalisen kulttuuritoiminnan ohjelma. It is a programme for cultural actions that are not of an audio-visual nature. Amerikka sallii, että vain 3 % audiovisuaalisesta materiaalista on sisällöltään peräisin Yhdysvaltojen ulkopuolelta. America only accepts 3 % of audio-visual material from outside of non-US content. Tämä ei päde ainoastaan musiikkiin vaan myös kaikkiin audiovisuaalisen viestinnän muotoihin. It is therefore high time that we introduced legislation, not just for music but for all kinds of audio-visual material.
 • audio-
 • äänen tuottaminen tai -toisto
 • äänilaitteet
 • kuulo-

Sanan audio määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja