VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan balanced käännös englanti-suomi

 • tasapainoinen
  Sillä on oltava tasapainoinen asialista. It must have a balanced agenda. Meidän on saatava tasapainoinen paketti. We must have a balanced package. Tämä on tasapainoinen ehdotus. This is a well-balanced proposal.
 • tasapuolinen
  Näin ollen se on tasapuolinen sopimus. Therefore it is a balanced agreement. Mielestäni mietintö on tasapuolinen. I believe that this report is a balanced one. Hän totesi, että suunnitelma on moniulotteinen ja tarkan tasapuolinen. He said 'The plan is complex and delicately balanced.
 • balansoitu
 • harkittu
  Mielestäni se on harkittu ja ottaa kantaa tärkeisiin asioihin. I believe it is balanced and addresses the important issues. Tästä syystä jokainen hyväksymämme asiakirja on oltava hyvin harkittu ja hyvin tasapainotettu. For that reason, every document we adopt must be well thought out and well balanced. Toiseksi itse direktiivin sisällöstä. Se on harkittu ja siten päälinjoiltaan hyväksyttävissä. Secondly, the content of the directive itself is balanced and therefore by and large acceptable.
 • punnittu
  Arvoisa puhemies, hyvät jäsenet, jäsen Fiorin mietintö on kunnianhimoinen ja punnittu. Mr President, ladies and gentlemen, Mr Fiori' s report is ambitious and balanced. Mielestäni Chichesterin mietinnön tarkkaan punnittu paketti on oikein hyvä kädenojennus. In my view, therefore, the well-balanced package in the Chichester report offers an excellent helping hand. Lisäksi se on punnittu, koska siinä esitetään tasapainoisia ratkaisuja, joissa ei sorruta minkään laidan ääriajatteluun. And it is balanced because it presents balanced solutions which are far-removed from any particular fundamentalist position.
 • symmetrinen
  symmetrinen salaus
 • tasapainossa oleva
 • tasapainotettu
  5 artiklan teksti on nyt tarkasti tasapainotettu. The text of Article 5 is now carefully balanced. Ehdotusten avainperiaatteena oli tasapainotettu lähestymistapa. The key to those proposals was to take the balanced approach. Monissa tapauksissa lastin painoa ei ole tasapainotettu oikein. In many cases, the weight of the cargo has not been correctly balanced.
 • tasattu
 • vakaa
  Tällä hetkellä talousarvio on tasapainossa, korot ovat matalat ja talous on vakaa. Today we have a balanced budget, low interest rates and a stable economy. Muodostakaamme mieluummin yksi samaan tahtiin yhdentyvä Eurooppa ja varmistakaamme tasapainoinen ja vakaa kehitys. Let us rather build ourselves a single one-speed Europe and ensure balanced and stable development. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä on luonnollisesti keskeisen tärkeää edistää voimakasta kansalaisyhteiskuntaa, jossa on vapaa ja vakaa lehdistö. Naturally, in the medium and long term, it is crucial to foster a dynamic civil society with a free, balanced press.

Sanan balanced määritelmät

 • Containing elements in appropriate proportion; proportionately weighted on all dimensions and therefore unlikely to tip over

Esimerkit

 • He believed he rarely got sick because of his balanced diet.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja