Nauris.fiTV-ohjelmatBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan barely käännös englanti-suomi

 • tuskin
  On kulunut tuskin viikkoa siitä, kun sivu avattiin. It was opened barely a week ago. Nykyään se on hädin tuskin 1,12 prosenttia. That figure today is barely 1.12%. Nuorin heistä on tuskin 14-vuotias. The youngest is barely 14 years old.
 • hädin tuskin
  Nykyään se on hädin tuskin 1,12 prosenttia. That figure today is barely 1.12%. Maanviljelijät, jotka selviävät hädin tuskin nykyisestä paperisodasta. The farmers, who can barely cope with the current red tape. Se esimerkiksi sisältää enää hädin tuskin mitään merkittäviä politiikkaa koskevia ehdotuksia. For instance, it contains barely any significant policy proposals.
 • juuri ja juuri
  Komission alkuperäinen ehdotus oli juuri ja juuri tämänsuuntainen. The original Commission proposal was barely in line. Euroopan näkökulmasta se on kuitenkin juuri ja juuri hyväksyttävää. From a European perspective, it is, however, barely acceptable. Vuonna 2004 pyydettiin juuri ja juuri 130 tonnia, ja vuonna 2005 määrä putosi 75 tonniin. In 2004 barely 130 tonnes were caught and in 2005 the figure fell to 75 tonnes.
 • nipin napin
  Juhlallisuudet keskeytyivät äkillisesti ja olemme nipin napin toipuneet järkytyksestä. These celebrations were brutally disrupted, and we have barely recovered from the shock. Kuten kaikki tiedämme ja kuten täällä on jo todettukin, napanuoran kantasoluja otetaan talteen nipin napin yhden prosentin verran Euroopassa. As we well know and as has already been mentioned, in Europe, the collection of stem cells from umbilical cords barely reaches 1%.
 • täpärästi
 • töin tuskin
  Kuten totesitte, yritykset voivat töin tuskin, jos ollenkaan, siirtää hinnannousua kalan myyntihintoihin alan erityisluonteen vuoksi. As you said, these companies can barely, if at all, pass the increase on to the selling price of fish, given the specific nature of this market.
 • tuskin lainkaan
  Jotkin maat ovat puolueettomasti arvioituna vaikeassa tilanteessa, kun taas toisia ilmiö koskettaa tuskin lainkaan. Some countries are in an objectively difficult situation, whilst others are barely affected by the phenomenon. Jäsenvaltioilla on joka tapauksessa käytettävissään varoja, joilla auttaa romaneja integroitumisessa, mutta ne käyttävät näitä rahoja tuskin lainkaan. The Member States, after all, do have access to funds to assist the Roma with integration, but barely use that money. Kyproksen kaupungeissa ja kylissä asuville kansalaisille on tiedotettu tuskin lainkaan siitä, että New Yorkissa ja Sveitsissä on käyty asiaa koskevia neuvotteluja. The fact that negotiations have been taking place in New York and Switzerland has barely been reported to citizens in the towns and villages of Cyprus.
 • vaivoin
  He ovat kokeneet kovia hullun lehmän taudin vuoksi, ja vain vaivoin he ovat koettelemuksistaan toipuneet. Mad cow disease dealt them a terrible blow and they barely recovered from it. Tästä on osoituksena Italian hallituksen vaivoin verhoama yritys painostaa kursailematta Ranskaa, joka on oikeutetusti epävarma Torinon ja Lyonin välisen tunnelin tarpeellisuudesta.Proof of this is the Italian Government’s barely disguised attempt to put increasingly unceremonious pressure on France, which is rightly unsure as to the need for the Turin-Lyon tunnel. Onnistuin vain vaivoin pidättämään huudahduksen, kun näin hänen runnellut kasvonsa.

Sanan barely määritelmät

 • By a small margin
 • Almost not at all
 • merely

Esimerkit

 • The plane is so far away now I can barely see it
 • Yes, it is barely visible
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja