BlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiReseptit

Sanan basic käännös englanti-suomi

 • emäksinen
  Sellainen liuos, jonka pH on yli 7 on emäksinen.Arat pinnat eivät kestä emäksisiä puhdistusaineita.
 • alkalinen
 • alkeellinen
  Se oli niin alkeellinen virhe, ettei edes taloustiedelinjalla opiskeleva keskiverto lukiolainen - nykyisen heikentyneen koulutustasonkaan aikana - olisi tehnyt sitä. It was an error so basic that the average A-level economics student - even in these educationally devalued times - would not have done this. Sen lisäksi, että se on alkeellinen solidaarinen velvollisuus, jo meidät Venezuelaan yhdistävät historialliset siteet ja tuon maan demokratian vakauskin edellyttävät sitä. Apart from a basic obligation to show solidarity, the historical ties that bind us to Venezuela and the stability of democracy in that country demand this. alkeelliset tiedot
 • BASIC
 • olennainen
  Tämä on hyvin olennainen huomio. That is one very basic remark. Ensimmäinen haaste on olennainen perustutkimus. The first challenge: basic and fundamental science. Ratkaisevana vaikeutena on osapuolten välinen olennainen luottamuspula. A crucial difficulty is the basic lack of trust between the parties.
 • perus-
  Me päätimme auttaa albaaneja, koska heidän perus- ja ihmisoikeuksiaan oli loukattu. We decided to help the Albanians because their basic and human rights were being infringed. Meidän on pidettävä mielessä, että perus- ja jatkokoulutuksen on oltava keskeinen ja tärkeä tavoite. We should bear in mind that basic and advanced training will have to be a central and important objective. Venäjä on Euroopan neuvoston, Etyjin ja Yhdistyneiden Kansakuntien jäsen, mutta se ei siltikään kunnioita keskeisiä perus- ja ihmisoikeuksia. Russia is a member of the Council of Europe, the OSCE and the United Nations, yet it violates basic fundamental and human rights.
 • peruselintarvike
  Niinpä olut on Baijerissa peruselintarvike. In Bavaria, therefore, beer is a basic foodstuff. Olut on muutamissa maissa jopa peruselintarvike. Beer even forms a basic source of nutrition in certain countries.
 • perusta
  Mikä on tämän yhteistyön perusta? What is the basic element binding them? Samalla katoaa oikeastaan rahaston perusta. This suggests that the basic requirement for this Fund no longer exists. Kasvua kannatamme, mutta on turvattava perusta, todellinen koheesio, todellinen läheneminen. Growth, yes, but guaranteeing the basic pillars, real cohesion, real convergence.
 • perustarvike
 • perustava
  Lasten hyvinvointi on perustava asia ja perustava tavoite. Child welfare is a fundamental concern and a basic objective. Tämä on perustava virhe järjestelmässä. That is a basic error in the system. Tämä on merkittävä ja perustava lähtökohta. That is an important and basic premise.
 • perustavanlaatuinen
  Tällä tarjotaan siten perustavanlaatuinen etu miljoonille Euroopan kansalaisille. So this will provide a basic benefit for millions of European citizens. Ihmisoikeuksien näkökulmasta perustavanlaatuinen erottelu on kuitenkin tarpeen. Still now, in terms of human rights, I think a basic distinction must be made. On selvää, että on taattava perustavanlaatuinen demokraattinen periaate, jonka mukaan vaalituloksia kunnioitetaan. Clearly, the basic democratic principle of respecting election results must be upheld.
 • vaatimaton
  Tämä turvallisuutta koskeva perusvaatimus on todella vaatimaton ehdotus. This basic safety requirement is a modest proposal indeed. Olipa vaatimaton kaveri!Vaikka joukkueen majapaikka oli melkoisen vaatimaton, pelisuoritus ei sellaiseksi jäänyt.
 • yksinkertainen
  Esiin nousee kuitenkin muutama yksinkertainen kysymys. Nevertheless, it raises some very basic questions. Seuraava kysymykseni on mielestäni hyvin yksinkertainen: toimiiko tämä? I suppose my question is a very basic one: will this work? Mutta kysymys Euroopan Turkkia koskevasta strategiasta on yksinkertainen, sitä voi verrata Kolumbuksen munaan. The question of a European strategy for Turkey is basically quite simple.
 • BASIC
 • Basic-ohjelmointikieli
 • elinehto
  Riisi on nimittäin monien italialaisten maanviljelijöiden elinehto etenkin Novaran, Vercellin, Pavian ja Milanon maakunnissa. In Italy, particularly in the provinces of Novara, Vercelli, Pavia and Milan, rice is the basic source of income of a great many farmers.
 • perustarve
  Keskustelussa pitää nostaa etusijalle se, että ravinto on perustarve. A key element in this connection is that food is a basic necessity of life. Arvoisa puhemies, riittävän hyvälaatuisen veden saanti on yhteisön perustarve. Mr President, the ample supply of good quality water is a basic need of the Community. Työntekijöiden suojelu, kuten jäsen Stauner totesi, on perustarve nykyajan työelämässä, ei turhaa ylellisyyttä. Employee protection, as Mrs Stauner said, is a basic necessity in modern working life, not a superfluous luxury.

Sanan basic määritelmät

 • A family of third-generation computer programming languages (c.1964 on

Esimerkit

 • Many programs were written for the Sinclair Spectrum computer in BASIC
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja