TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptit

Sanan battle käännös englanti-suomi

  • taistella
    Meidän täytyi taistella pitkään komission ja myös neuvoston kanssa. We had to fight a long, hard battle with the Commission and the Council. Poliittisen ja yhteiskunnallisen taistelun käyminen on ainoa tapa taistella ja voittaa. There is no other way to fight and win except through political and civil battle. Ajattelen pikemminkin velvollisuutta taistella asian puolesta ja velvollisuutta poliittisesta taistelusta, josta Euroopan unionin on vastattava. I am thinking more of the duty of battle, the duty of the political battle that the European Union must carry on its own shoulders.
  • taistelu
    Terrorismin vastainen taistelu on ennen kaikkea arvojen taistelu ja aatteiden taistelu. The battle against terrorism is above all a battle of values and a battle of ideas. Sen vuoksi sanon vielä kerran, tämä taistelu on koko Euroopan taistelu! Therefore I say again: this is a European battle. Kuka tosin tietää, mikä taistelu Euroopalla on edessään? But who knows what battle awaits Europe?
  • isku

Sanan battle määritelmät

  • from places in England that have been sites of a battle
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja