HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiTietovisat

Sanan battle käännös englanti-suomi

 • taistella
  Meidän täytyi taistella pitkään komission ja myös neuvoston kanssa. We had to fight a long, hard battle with the Commission and the Council. Poliittisen ja yhteiskunnallisen taistelun käyminen on ainoa tapa taistella ja voittaa. There is no other way to fight and win except through political and civil battle. On totta, että esi-isiemme henki ei voi ikinä taistella puolestamme nykyisiä taisteluja. True, the battles of the present can never be fought for us by the spirit of our forebears.
 • taistelu
  Terrorismin vastainen taistelu on ennen kaikkea arvojen taistelu ja aatteiden taistelu. The battle against terrorism is above all a battle of values and a battle of ideas. Sen vuoksi sanon vielä kerran, tämä taistelu on koko Euroopan taistelu! Therefore I say again: this is a European battle. Kuka tosin tietää, mikä taistelu Euroopalla on edessään? But who knows what battle awaits Europe?
 • isku
 • kaksintaistelu
 • kamppailu
  Tämän jälkeen voidaankin todeta, että suuri kamppailu keskittyy epäilemättä aluepolitiikkaan. That being said, the big battle will clearly centre upon regional policy. On myös selvää, ettei kamppailu puolustautumisoikeuksien säilyttämisen puolesta ole vielä päättynyt. It is also evident that the battle to maintain rights to defence is not over yet. Huumausaineiden vastainen kamppailu täytyy toteuttaa aikaisempaa tehokkaammin. The battle against drugs will have to be fought more effectively than ever before.
 • ponnistella
  Anna oli ponnistellut vuosia pitääkseen perheensä yhdessä isän kuoleman jälkeen.
 • taistella jtk vastaan

Sanan battle määritelmät

 • from places in England that have been sites of a battle
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja