TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan be käännös englanti-suomi

 • olla
  Ollaksemme järkeviä, ollaksemme vastuullisia. To be sharp, to be responsible. Aion olla ajankäytön suhteen hyvin tiukka. I intend to be very crisp on time. Vain tällä tavalla ne voivat olla elinkelpoisia. Only then will they be viable.
 • määräytyä
  EU:n ja Venäjän suhteet eivät voi kuitenkaan määräytyä yksin Baltian maiden ja Venäjän välisten suhteiden perusteella. Nevertheless, EU-Russia relations cannot be dictated only by relations between the Baltic states and Russia. Aiommeko sallia sikäläisen politiikkamme määräytyä fetajuuston ja öljyn perusteella vai aiommeko todella toteuttaa hienoja puheitamme myös käytännössä? Will we let our policy there be determined by feta cheese and oil, or will we really back our grand words up with action? Liian paljon on pelissä Euroopan ja Afrikan suhteen kannalta, eivätkä tulokset voi määräytyä ainoastaan siltä pohjalta, osallistuuko Robert Mugabe kokoukseen vaiko ei. There is too much at stake with regard to the relationship between Europe and Africa to be determined by whether or not Robert Mugabe will be there.
 • myöhästyä
  Jotkin jäsenvaltiot saattavat myöhästyä. Some Member States might be late. Arvoisa komission jäsen, emme saa myöhästyä. Commissioner, let us not be too late. Lamfalussyn ryhmän ratkaisu saattaa myöhästyä ja pysäyttää UCITS-direktiivin. The Lamfalussy agreement is in danger of being delayed and the UCITS directive of being halted in its tracks.
 • olettaa
  Saatatte olettaa meidän olevan tänään hapannaamaisia. You may well expect us to be sour-faced today. Voimmeko olettaa, että tilanne paranee tästä? Can we expect that this is going to be improved? Ei ole mitään syytä olettaa, että EKPJ ei tekisi niin. There is no reason to suppose that it will not be.
 • olla historian oikealla puolella
 • olla olemassa
  Minkäänlaista kauppaa ei itse asiassa voi olla olemassa ilman luottamusta. In fact, there can be no trade without confidence. Voiko suurempaa eriarvoisuutta olla olemassa, arvoisa puhemies? Could anything be more unfair than that, Madam President? Sen vuoksi sanotaan, että se ei voi olla olemassa. What is being said, therefore, is that it is not going to exist.
 • olla [[yhtä]] [[suuri]] [[kuin]]
 • panettaa
  Mua panettaa melkein joka päivä, mutta muija ei anna pillua kun korkeintaan kerran kuussa.On aika vaikeeta keskittyä töihin, kun on ihan märkänä ja panettaa jatkuvasti.Rakel panetti kansalaisaloitteen pystyyn, koska oli itse vasta 16.
 • sijaita
  Instituutin pitäisi sijaita uudessa jäsenvaltiossa. The Institute should be located in a new Member State. En tiedä, pitääkö sen sijaita Deggendorfissa, herra Posselt. I do not know whether it has to be in Deggendorf, Mr Posselt. Se voi sijaita muuallakin mutta Deggendorf on oivallinen! It could also be somewhere else, but Deggendorf is a nice place!
 • sijoittua
  Tulevaisuutta ajatellen on tehtävä erittäin selväksi, millaista yhteisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan on tarkoitus olla ja mihin sen on tarkoitus sijoittua. In this respect, we have to know what the common foreign and security policy should look like in the future and who is to be responsible for it. Parishin mietintö onneksi palauttaa tasapainon, koska siinä ei tueta mitään sellaista, joka heikentää teollisuutemme kilpailukykyä tai joka tarjoaa yrityksille kannustimia sijoittua uudelleen. The Parish report fortunately restores the balance, because I will not support anything that weakens the competitiveness of our industry or that provides incentives for relocation. Siksi olen sitä mieltä, että näiden virastojen pitäisi sijoittua kokonaan tai ainakin osittain Luxemburgiin, jotta tämä maantieteellinen läheisyys ja virastojen tehokkuus varmistettaisiin. I therefore believe that these bodies should be located either completely or at least in part in Luxembourg, so as to ensure geographical proximity and also efficiency for these bodies.
 • syntyä
  Tästä ei saa syntyä väärinkäsitystä. There must be no misunderstanding. Siitä ei voi syntyä väärinkäsityksiä. There can be no misunderstanding about that. Yksinkertaisesti sanottuna ensimmäinen ihmisoikeus on oikeus syntyä. To put it simply, the first human right is to be born.
 • tulla
  Uhreja ei saa tulla enää lisää. There must be no more victims. Siitä ei saa tulla rutiiniluonteista huippukokousta. It must not be a routine summit. Arvoisa puhemies, tämä kysymys ansaitsee tulla kysytyksi. The question deserves to be asked.
 • voida
  Näitä asioita ei voida pitää erillään. The two cannot be put asunder. Markkinoiden toimintaa ei voida valvoa. The market cannot be regulated. Oikeusperustaa ei voida luoda. A legal basis cannot be created.

Sanan be määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja