ViihdeVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan benefit käännös englanti-suomi

 • etuMielestäni kyseessä on merkittävä etu. I think this is a very important benefit. Kyseessä ei kuitenkaan ole kansalaisten etu. However, it does not benefit the citizens. Se on aloitteesta aiheutuva todellinen etu. That is the real benefit of this initiative.
 • hyötyNe on määritelty ehdotusten kustannus-hyöty-analyysin perusteella. They are based on a cost/benefit analysis of the proposals. Tämä hyöty tuo kuitenkin mukaan myös vastuuta. However, that benefit also brings a responsibility. Ympäristölle koituva hyöty on myös osoitettava. The environmental benefit must also be demonstrated.
 • hyötyäTukivirastosta on monenlaista hyötyä. It will have multiple benefits. Tästä on erityisesti hyötyä myös pk-yrityksille. It will also especially benefit SMEs. En ymmärrä, kuinka kuluttajat voisivat hyötyä niistä. I cannot see how consumers will benefit.
 • avustus
 • etuusToinen pieni asia, jonka otan esiin, on se, että nimenomaan Irlannin järjestelmässä oleva englanninkielinen sana "benefit" (etuus) tarkoittaa erilaisia asioita. Another small issue I point out is that the word 'benefit' in English, certainly under the Irish system, means different things. Hakijat ovat ihmisiä, jotka ovat vaikeuksissa ja joille etuus on yleisesti ainoa tulonlähde. Applicants are people in difficulty for whom the benefit is generally the only source of income. Jos tämä etuus sisällytetään luetteloon, sen maksaminen lopetetaan välittömästi ja Alankomailta säästyy tämä raha. By including this benefit in the list, this benefit is repealed immediately. The Netherlands is therefore saving that money.
 • hyödyttääMutta ketä tämä maakaasu hyödyttää? But whom does this gas benefit? Se voi ainoastaan hyödyttää kaikkia. That can only benefit everybody. Tämä hyödyttää vain asianajajia. This benefits no one but lawyers.
 • korvausEspanjassa on liikkuvuusavustus tai -korvaus sekä myös liikkuvuutta koskevia etuuksia, joita ei tarvitse voida viedä maasta. In Spain, there is assistance or remuneration, as well as benefits for mobility which need not be exported. Hänen päätöslauselmaluonnoksessaan tunnustetaan, että maatalouden osalta on otettava käyttöön korvaus, jotta kaikki yhteiskunnan sektorit voivat hyötyä EMU-järjestelmästä. His draft resolution recognizes that agricultural compensation will need to be put into place so that all sectors of society can benefit from the EMU regime. fossiilisten polttoaineiden korvaus biopolttoaineilla
 • lahjanäytäntö
 • lahjanäytös
 • lahjaottelu
 • olla hyödyksiUskomme kuitenkin myös, että ehdotuksen ei pidä olla hyödyksi vain toiselle osapuolelle. However, we also believe that a proposal should not benefit one side only. Yksi esimerkki on se, että bioteknologialla tuotetaan terapeuttisia hoitokeinoja, joiden on tarkoitus olla hyödyksi potilaille. An example is that biotech produces therapeutic treatments which are intended to benefit patients. Viisumivapauden on määrä olla hyödyksi näiden valtioiden kansalaisille, ei palkinto poliitikoille. Visa liberalisation is intended to benefit the people of these countries, not to reward their politicians.
 • olla hyödyllinenToiseksi pakolaisten sisällyttäminen laillisten asukkaiden luokkaan voi olla hyödyllinen tälle järjestelmälle. Secondly, the inclusion of refugees in the category of legal residents able to benefit from this system. Se voi olla hyödyllinen ja sitä pitäisi arvioida huolellisesti kunnollisen riskien arvioinnin ja riskinhallinnan avulla. Kauhukuvien levittämistä pitäisi kuitenkin välttää. It can bring benefits and it should be considered carefully with proper risk assessment and risk management, but without scaremongering.
 • olla [[hyödyllinen]]

Sanan benefit määritelmät

Esimerkit

 • It was for her benefit.   His benefit was free beer

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja