ReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan benefit käännös englanti-suomi

 • etu
  Mielestäni kyseessä on merkittävä etu. I think this is a very important benefit. Kyseessä ei kuitenkaan ole kansalaisten etu. However, it does not benefit the citizens. Se on aloitteesta aiheutuva todellinen etu. That is the real benefit of this initiative.
 • hyöty
  Ne on määritelty ehdotusten kustannus-hyöty-analyysin perusteella. They are based on a cost/benefit analysis of the proposals. Meillä ei kuitenkaan ole kustannus-hyöty-analyysia eikä riittävästi konkreettista tietoa. But we do not have a cost/benefit analysis and enough concrete information. Tämä hyöty tuo kuitenkin mukaan myös vastuuta. However, that benefit also brings a responsibility.
 • hyötyä
  Näistä ohjelmista on hyötyä Euroopalle nyt ja niistä on hyötyä myös tuleville sukupolville. These programmes benefit today’s Europe and will benefit future generations. Tukivirastosta on monenlaista hyötyä. It will have multiple benefits. Sukupuolten tasa-arvosta on hyötyä paitsi naisille myös miehille. Gender equality does not only benefit women; it also benefits men.
 • avustus
 • etuus
  Toinen pieni asia, jonka otan esiin, on se, että nimenomaan Irlannin järjestelmässä oleva englanninkielinen sana "benefit" (etuus) tarkoittaa erilaisia asioita. Another small issue I point out is that the word 'benefit' in English, certainly under the Irish system, means different things. Jos tämä etuus sisällytetään luetteloon, sen maksaminen lopetetaan välittömästi ja Alankomailta säästyy tämä raha. By including this benefit in the list, this benefit is repealed immediately. The Netherlands is therefore saving that money. Hakijat ovat ihmisiä, jotka ovat vaikeuksissa ja joille etuus on yleisesti ainoa tulonlähde. Applicants are people in difficulty for whom the benefit is generally the only source of income.
 • hyödyttää
  Mutta ketä tämä maakaasu hyödyttää? But whom does this gas benefit? Se voi ainoastaan hyödyttää kaikkia. That can only benefit everybody. Tämä hyödyttää vain asianajajia. This benefits no one but lawyers.
 • korvaus
  Espanjassa on liikkuvuusavustus tai -korvaus sekä myös liikkuvuutta koskevia etuuksia, joita ei tarvitse voida viedä maasta. In Spain, there is assistance or remuneration, as well as benefits for mobility which need not be exported. Hänen päätöslauselmaluonnoksessaan tunnustetaan, että maatalouden osalta on otettava käyttöön korvaus, jotta kaikki yhteiskunnan sektorit voivat hyötyä EMU-järjestelmästä. His draft resolution recognizes that agricultural compensation will need to be put into place so that all sectors of society can benefit from the EMU regime. fossiilisten polttoaineiden korvaus biopolttoaineilla
 • lahjanäytäntö
 • lahjanäytös
 • lahjaottelu
 • olla hyödyksi
  Uskomme kuitenkin myös, että ehdotuksen ei pidä olla hyödyksi vain toiselle osapuolelle. However, we also believe that a proposal should not benefit one side only. Yksi esimerkki on se, että bioteknologialla tuotetaan terapeuttisia hoitokeinoja, joiden on tarkoitus olla hyödyksi potilaille. An example is that biotech produces therapeutic treatments which are intended to benefit patients. Viisumivapauden on määrä olla hyödyksi näiden valtioiden kansalaisille, ei palkinto poliitikoille. Visa liberalisation is intended to benefit the people of these countries, not to reward their politicians.
 • olla hyödyllinen
  Toiseksi pakolaisten sisällyttäminen laillisten asukkaiden luokkaan voi olla hyödyllinen tälle järjestelmälle. Secondly, the inclusion of refugees in the category of legal residents able to benefit from this system. Se voi olla hyödyllinen ja sitä pitäisi arvioida huolellisesti kunnollisen riskien arvioinnin ja riskinhallinnan avulla. Kauhukuvien levittämistä pitäisi kuitenkin välttää. It can bring benefits and it should be considered carefully with proper risk assessment and risk management, but without scaremongering.
 • olla [[hyödyllinen]]

Sanan benefit määritelmät

Esimerkit

 • It was for her benefit.   His benefit was free beer
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja