ReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan bewildered käännös englanti-suomi

  • hämmentynyt
    Ennen kuin tulen asian varsinaiseen ytimeen, haluaisin viitata seuraavaan lauseeseen, josta olen todella hämmentynyt ja myös järkyttynyt. Before I get to the real crux of the matter, I would like to draw your attention to the following sentence, which has left me totally bewildered and dismayed. Arvoisa puhemies, ilmaisen ainoastaan, että olen kovasti hämmentynyt, ei niinkään sen työn osalta, jonka esittelijä on tehnyt, vaan sen takia, mitä merenkulkualalla tapahtuu. Mr President, I will restrict myself to saying how extremely bewildered I am, not so much by the rapporteur' s work, but by what is happening in the maritime world.
  • pyörällä päästään
  • ymmällään
    Kuluttajat ovat hämillään ja ymmällään. Consumers remain confused and bewildered. Jo nyt BSE:n jälkivaikutuksena lihantuottajat ovat menettäneet miljoonia puntia, ja kuluttajat ovat sekä hämmentyneitä että ymmällään. Already the fall-out from BSE has cost farmers millions of pounds and left consumers both confused and bewildered. Ihmiset ovat loukkaantuneita ja ymmällään siitä, että heidät on sekoitettu kiistaan, joka ei ole heidän aiheuttamansa mutta joka uhkaa tuhota merkittäviä talouden osa-alueita. People feel hurt and bewildered at being involved in a dispute which is not of their making but which threatens to devastate significant parts of the economy.

Sanan bewildered määritelmät

Esimerkit

  • He was just standing there, turning this way and that, with a bewildered look on his face.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja