Jääkiekon MMHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan bipolar käännös englanti-suomi

  • bipolaarinenbipolaarinen transistoriBipolaarinen mielialahäiriö tunnettiin aiemmin maanis-depressiivisenä psykoosina.
  • kaksinapainenEurooppa on kaksinapainen: se jakaantuu rikkaiden ja köyhien Eurooppaan. There exists a bipolar Europe: a Europe of the rich, and a Europe of the poor. Nyt äkkiä maailma ei olekaan kaksinapainen eikä Neuvostoliiton johtama blokki ja länsimaiden blokki enää vedäkään Lähi-itää vastakkaisiin suuntiin. Now, all of a sudden, the world is not a bipolar world, and the Middle East is not being tugged apart by the Soviet bloc and the Western bloc. Ryhmäni haluaa, että tehdään aloitteita, jotka avaavat ydinaseidenriisunnan umpikujan nyt. Etenkin kun maailma ei ole enää kaksinapainen eikä ole juuttunut konfliktiin. My group wants initiatives to be taken which will break the deadlock on nuclear disarmament, certainly now that the world is no longer bipolar and locked in conflict.
  • kaksisuuntainenLihavuuden ja masennuksen välillä on oletettu olevan kaksisuuntainen yhteys niin, että lihavuus aiheuttaisi masennusta ja masennus lihavuutta.kaksisuuntainen tiekaksisuuntainen testi

Sanan bipolar määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja