Nauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan bitter käännös englanti-suomi

 • katkera
  Nyt se on katkera oppimisprosessi. Now it is in a bitter learning process. Totuus on vain valitettavasti toisenlainen ja katkera. Unfortunately the truth is different and bitter. Minun on todettava, että omalla maallani oli aivan yhtä katkera historia. I have to say that my country’s history was equally bitter.
 • karvas
  Tämä on karvas opetus 30 vuodesta selkkauksia Pohjois-Irlannissa. That is the bitter lesson from 30 years of strife in Northern Ireland. En kannata tätä mietintöä, josta jää makean sijasta varsin karvas maku suuhun. I do not support this report which far from being sweet, leaves a rather bitter taste. Valitettavasti edellisestä äänestyksestä jäi suuhuni kuitenkin karvas maku. However, I am afraid the recent vote has left a bitter taste in my mouth.
 • katkero
  Alkoholijuoma ”Jägermeister” on katkero.
 • kitkerä
  On kuitenkin tunnustettava, että asiasta jää hivenen kitkerä maku suuhun. However, we must recognise that this matter leaves a slightly bitter taste in the mouth. Mutta valitettavasti, pysyäksemme tämänaamuisessa teemassa, valmistettu kala ei ole enää kovin tuore, joten siitä jää kitkerä jälkimaku. Unfortunately, carrying on this morning's theme, the fish itself is not very fresh and leaves a rather bitter taste in the mouth. Myös lukuisista sääntöjenvastaisuuksista jää kitkerä jälkimaku - etenkin kun niillä on suora yhteys EU:n toimielimiin. The numerous irregularities also leave a bitter aftertaste, especially when they have a direct connection to the EU's institutions.
 • bitter
 • terävä
  Varovasti; reuna on aika terävä.Tarvitset terävän veitsen.Hän ei ole kovin terävä.

Sanan bitter määritelmät

Esimerkit

 • The coffee tasted bitter
 • Theyre bitter enemies
 • Ive been bitter ever since that defeat
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja