Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan bland käännös englanti-suomi

 • mitäänsanomaton
  Olemme nähneet, että teoreettinen tai mitäänsanomaton kansalaisuus, epämääräinen kuuluvuudentunne, heikentää Euroopan unionia. We have seen that theoretical or bland citizenship, some vague feeling of belonging, makes Europe weaker. Näiden itse ehdottamiemme tavoitteiden kannalta asiakirjasta, jonka perusteella Eurooppa-neuvosto aikoo toimia, puuttuu kunnianhimo, ja se on melko mitäänsanomaton. In view of these objectives, which we have proposed ourselves, the paper that the European Council is going to work on is very lacking in ambition and somewhat bland.
 • mauton
  He käsittävät sen paremmin kuin Amsterdamin sopimuksen, koska Amsterdamin sopimus, kuten eräs espanjalainen toimittaja on sanonut, on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton ja mauton. They are more aware of that than they are of the Treaty of Amsterdam, since, as a Spanish journalist said, the Treaty is colourless, odourless and bland. Onpa mautonta, edes suola ei maistuTuo asu on mauton.
 • mieto
  mieto alkoholijuomamieto maku
 • vaisu
  Riitta oli tänään vaisulla päällä.Esitys oli vaisu.
 • väritön
  He käsittävät sen paremmin kuin Amsterdamin sopimuksen, koska Amsterdamin sopimus, kuten eräs espanjalainen toimittaja on sanonut, on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton ja mauton. They are more aware of that than they are of the Treaty of Amsterdam, since, as a Spanish journalist said, the Treaty is colourless, odourless and bland. Sitä paitsi se yhteisö, jota me 50 vuoden ajan tavoittelimme, ei selviydy laajentumisesta, vaan sen tilalle tulee väritön ja piirteetön unioni. Moreover, the Community we longed for and worked towards for 50 years will not survive this enlargement, but will be replaced by a bland and featureless Union. väritön persoona
 • Mieto
 • pehmeä
  Pumpulivanu on pehmeätäPehmeät sävyt luovat rauhallisuutta.Hellyys on pehmeätä.
 • rauhallinen, tasainen
 • tylsä
 • ystävällinen

Sanan bland määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja