ViihdeTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotJääkiekon MMHoroskooppi

Sanan bland käännös englanti-suomi

 • mitäänsanomatonOlemme nähneet, että teoreettinen tai mitäänsanomaton kansalaisuus, epämääräinen kuuluvuudentunne, heikentää Euroopan unionia. We have seen that theoretical or bland citizenship, some vague feeling of belonging, makes Europe weaker. Näiden itse ehdottamiemme tavoitteiden kannalta asiakirjasta, jonka perusteella Eurooppa-neuvosto aikoo toimia, puuttuu kunnianhimo, ja se on melko mitäänsanomaton. In view of these objectives, which we have proposed ourselves, the paper that the European Council is going to work on is very lacking in ambition and somewhat bland.
 • mautonHe käsittävät sen paremmin kuin Amsterdamin sopimuksen, koska Amsterdamin sopimus, kuten eräs espanjalainen toimittaja on sanonut, on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton ja mauton. They are more aware of that than they are of the Treaty of Amsterdam, since, as a Spanish journalist said, the Treaty is colourless, odourless and bland. Onpa mautonta, edes suola ei maistuTuo asu on mauton.
 • Mieto
 • mietomieto alkoholijuomamieto maku
 • vaisuRiitta oli tänään vaisulla päällä.Esitys oli vaisu.
 • väritönHe käsittävät sen paremmin kuin Amsterdamin sopimuksen, koska Amsterdamin sopimus, kuten eräs espanjalainen toimittaja on sanonut, on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton ja mauton. They are more aware of that than they are of the Treaty of Amsterdam, since, as a Spanish journalist said, the Treaty is colourless, odourless and bland. Sitä paitsi se yhteisö, jota me 50 vuoden ajan tavoittelimme, ei selviydy laajentumisesta, vaan sen tilalle tulee väritön ja piirteetön unioni. Moreover, the Community we longed for and worked towards for 50 years will not survive this enlargement, but will be replaced by a bland and featureless Union. väritön persoona

Sanan bland määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja