VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan blocked käännös englanti-suomi

  • ruuhkautunut
  • suljettuTV, radio, internet ja muut tiedotuslähteet on suljettu. Media sources such as TV, radio and Internet have been blocked. Lontoon metro on tällä hetkellä täysin tukossa ja suljettu ja metroliikenne on lamaantunut. For the time being, the London underground is completely blocked off, paralysed, closed. Omasta identiteetistä " luopuminen" ei ole yksinkertaista, vaan siitä on pakko luopua, kun eri pakoreitit on suljettu. 'Shedding' one's identity is not a simple matter, but something one is forced to do when different escape routes are being blocked.
  • tukkeutunut
  • tukossaLontoon metro on tällä hetkellä täysin tukossa ja suljettu ja metroliikenne on lamaantunut. For the time being, the London underground is completely blocked off, paralysed, closed. Olen kolme viikkoa odottanut putkimiestä asuntooni Brysselissä - viemärit ovat tukossa. I have been waiting for a plumber to come to my flat in Brussels for three weeks - the drains are blocked. Viiden vuosikymmenen ajan paluutie on pysynyt palestiinalaisille suljettuna ja tie tulevaisuuteen tukossa. For five long decades the way back for the Palestinians was closed off and the way forward was blocked too.
  • tukossa suljettu
  • tukossa tukkeutunut

Sanan blocked määritelmät

Esimerkit

  • This road is blocked, so we must find another route.
  • Call a plumber to unclog the blocked drain.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja