TietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatReseptit

Sanan boring käännös englanti-suomi

 • tylsä
  Suhteemme komissioon on kuitenkin uskomattoman tylsä. However, our relationship with the Commission is tremendously boring. Komission jäsen on kuullut minun toteavan ennenkin, että uudistettu tullikoodeksi on uskomattoman tylsä mutta sitäkin tärkeämpi säädös. The Modernised Customs Code, as the Commissioner has heard me say before, is an amazingly boring but ever so important piece of law from the Commission. Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that.
 • ikävystyttävä
  Tässä suhteessa huippukokous ei ollut ikävystyttävä vaan sen sijaan jälleen kerran hukkaan heitetty mahdollisuus. In that respect, this was not a boring Summit, but instead yet another wasted opportunity. Arvoisa puhemies, tämän keskustelun aihe on niin ikävystyttävä, että koko keskustelun käyminen on monen mielestä varmaan samantekevää. Madam President, the title of this debate is so boring that many people must believe it makes no difference. Puheen on oltava selkeä mutta myös hieman analysoiva. Näin ollen pahoittelen, että se saattaa olla myös vähän ikävystyttävä! I need to be clear but also go into some detail in this speech, and so I apologise if it gets a little boring!
 • ikävä
  Se on hieman kuiva ja ikävä ja siksi täällä ei ole tänään monta ihmistä kuuntelemassa meitä. It is a bit dry and boring and that is why there are not many people listening to us tonight. Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that. Tapahtuma oli ikävä
 • pitkäveteinen
  Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that.
 • pitkästyttävää
  Lihavina vuosina talousarvion tekeminen on pitkästyttävää. In times of plenty, the budget is boring.
 • tylsistyttävä

Sanan boring määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja