VaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan boring käännös englanti-suomi

  • tylsäSuhteemme komissioon on kuitenkin uskomattoman tylsä. However, our relationship with the Commission is tremendously boring. Komission jäsen on kuullut minun toteavan ennenkin, että uudistettu tullikoodeksi on uskomattoman tylsä mutta sitäkin tärkeämpi säädös. The Modernised Customs Code, as the Commissioner has heard me say before, is an amazingly boring but ever so important piece of law from the Commission. Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that.
  • ikävystyttäväTässä suhteessa huippukokous ei ollut ikävystyttävä vaan sen sijaan jälleen kerran hukkaan heitetty mahdollisuus. In that respect, this was not a boring Summit, but instead yet another wasted opportunity. Arvoisa puhemies, tämän keskustelun aihe on niin ikävystyttävä, että koko keskustelun käyminen on monen mielestä varmaan samantekevää. Madam President, the title of this debate is so boring that many people must believe it makes no difference. Puheen on oltava selkeä mutta myös hieman analysoiva. Näin ollen pahoittelen, että se saattaa olla myös vähän ikävystyttävä! I need to be clear but also go into some detail in this speech, and so I apologise if it gets a little boring!
  • ikäväSe on hieman kuiva ja ikävä ja siksi täällä ei ole tänään monta ihmistä kuuntelemassa meitä. It is a bit dry and boring and that is why there are not many people listening to us tonight. Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that. Tapahtuma oli ikävä
  • pitkäveteinenOngelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that.

Sanan boring määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja