VaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitBlogilistaTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan bribe käännös englanti-suomi

  • lahjoa
    Mutta ulsterilaisia ei voi pakottaa eikä heitä voi lahjoa. But the Ulster people will not be bullied and they will not be bribed. Aiotaanko Ranska lahjoa hyväksymään EU:n rahoitussuunnitelmat laittomilla tukiaisilla? Is the intention to bribe France to adopt the EU’s financial plans using illegal subsidies? Moskovan hallinto ei ole koskaan tehnyt selvemmäksi, miten haavoittuvia meistä on tullut ja miten helppoa meitä on lahjoa. Moscow has never made it more obvious how vulnerable we have become and how easy it is to bribe us.
  • lahjus
    86 miljoonan euron suuruinen vuosittainen lahjus viedään monilta eläkeläisiltä ja monilta pienipalkkaisilta ihmisiltä. The bribe of EUR 86 million per annum is taken from many pensioners and many of the lower-paid. On kuitenkin valitettavaa, että hän nostaa kaikkien armeijan edustajien ja virkamiesten palkkoja, mikä on selvä lahjus. But on the down side, he is increasing all the army and civil servants' pay as a straight bribe. Ensimmäinen niistä on kahden miljoonan Yhdysvaltain dollarin lahjus työpaikkojen siirtämiseksi Euroopan unionista Yhdysvaltoihin. The first is a bribe of USD 2 million to shift jobs from the European Union to the United States.

Sanan bribe määritelmät

Esimerkit

  • to bribe somebodys compliance
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja