HoroskooppiViihdeBlogitTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan british käännös englanti-suomi

  • brittiläinenSiinä sanottiin hyvin selvästi " brittiläinen naudanliha" . It quite clearly said 'British beef' . Häpeäkseni kyseessä on brittiläinen ryhmä. To my shame, it is a British group. Valintani on ”Great British” (mahtava brittiläinen) - jos totta puhutaan, valintamme on ”global” (maailmanlaajuinen). I think I would like to opt for 'Great British' - but no, we will go for 'global'.
  • brititBritit eivät kerta kaikkiaan voi hyväksyä sitä. This is simply unacceptable for the British people. Luulen myös, että britit ovat estämässä tämän ehdotuksen etenemistä. I also think the British are blocking this proposal. Britit kutsuvat tätä varhaisvaroitusdiplomatiaksi. This is what the British call early warning diplomacy.
  • britti-
  • britannianenglanti
  • brittiAsiasta ei kuitenkaan kerrottu minulle, vaikka olen britti ja samasta jäsenvaltiosta. They did not tell me, though I am British, and from the same Member State. Haluan myös selventää, että Europolin johtajana on nyt erinomainen britti. May I also clarify that the head of Europol is now a British man of great quality. Arvoisa puhemies, olen ylpeä siitä, että olen britti, mutta häpeän tänään sitä, että minulla on sama kansallisuus kuin tuolla miehellä. Mr President, I am proud to be British but today I am ashamed to share my nationality with that man.
  • brittiläisetAihe: Brittiläiset asetoimitukset Indonesiaan Subject: British arms supplies to Indonesia Esimerkkinä tästä olivat brittiläiset markkinat. A good example of this is the British market. Brittiläiset maatalousyrittäjät ovat tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. The British farmers are in crisis at the moment.
  • englantilainenHän väitti, että tekstissä olisi pitänyt lukea " englantilainen liha" eikä " brittiläinen liha" . He claimed that the text should have read 'English meat' instead of 'British meat' . Britannian kansalaisia ei ole olemassakaan, ellei ole Pohjois-Irlannin irlantilainen, skotlantilainen, walesilainen tai englantilainen. There is no such thing as a British citizen if you are not Irish from Northern Ireland, Scottish, Welsh or English. Me tutkintavaliokunnassa olevat tiedämme, että eräs englantilainen ministeri ei osoittautunut tapaamisen arvoiseksi. We on the Committee of Inquiry know something about this - a British minister felt that we were not worthy to meet with him.
  • englantilais-

Sanan british määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja