BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan broadband käännös englanti-suomi

  • laajakaista
    Laajakaista-Internet on tällä hetkellä varteen otettava vaihtoehto. Broadband Internet is now a real option. Laajakaista on siis yksi tulevaisuuden aiheista. So broadband is one of the issues for the future. Laajakaista Euroopassa: investointi digitaalivetoiseen kasvuun ( European broadband - Investing in digitally driven growth (
  • laajakaistayhteys
    Kuten jo mainittiin, myös laajakaistayhteys on nykyään välttämätön, mutta maaseutualueilla siitä on puutetta. As already mentioned, broadband access is a must today, but it is scarce in rural areas. On todella mahdollista saada laajakaistayhteys, mutta jos sisältöä ei ole, yleisö ei oikein innostu. Indeed, it is possible to have broadband, but if there is nothing on it, then the public will not exactly be enthusiastic. Jokaisessa EU:n kotitaloudessa pitäisi olla kohtuuhintainen laajakaistayhteys Internetiin vuoteen 2013 mennessä. It is envisaged that every household within the EU should have a broadband Internet connection at a competitive price by 2013.

Sanan broadband määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja