VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan broadcast käännös englanti-suomi

 • lähettää
  Siksi on olennaista, että riippumattomat televisioasemat, kuten NTDTV, voivat myös lähettää ohjelmia. Therefore it is vital that independent TV stations, such as NTDTV, can also broadcast. Tämän taka on välttämätöntä, että NTDTV:n kaltaiset riippumattomat televisiokanavat voivat lähettää ohjelmia. It is therefore essential for independent television stations such as NTDTV to be able to broadcast. Hyvä parlamentin jäsen Gill, emme tienneet, että juuri tänään parlamentti lähettää täysistuntomme Internetin välityksellä. Even today - we did not know this, Mrs Gill - Parliament is broadcasting our plenary session on the Internet.
 • lähetys
  Paketin lähetys oli yllättävän helppoa.Lähetys toimitetaan perille vuorokauden sisällä.TV-lähetys alkaa kello 17.30.
 • esittää
  Me vastustamme kovasti sitä poliittista tulevaisuudenkuvaa, jota tämä ehdotettu komissio esittää. We have major objections to the political vision being broadcast by this nominated Commission. Haluaisin esittää eräitä yleisiä huomioita yleisradiotoimintaa koskevan tiedonannon tarkistuksesta. I would like to make a few general comments on the review of the communication on broadcasting. Se, että BBC esittää jotain, ei merkitse automaattisesti sitä, että se on myös totta. The fact that something has been broadcast on the BBC does not automatically mean that it is true.
 • hajakylvää
 • hajakylvö
 • lähetys-
 • levitetty
 • levittää
  Tarkoitan tällä vähemmistöjen oikeuksia ylläpitää omaa tietovälinettä ja levittää aatteita, jotka poikkeavat valtavirrasta. Here I mean the rights of minorities to produce their own information media and also to broadcast ideas that run counter to the mainstream. ~ matto lattialleVoi kannattaa aina levittää näkkileivän kuoppaiselle puolelle.

Sanan broadcast määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja